GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ! «Ζεσταίνουν μηχανές οι μπουλντόζες στην Μύκονο...»

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ οι πληροφορίες που αποκαλύψαμε την Δευτέρα αναφέρουν ότι  « αρχίζουν οι κατεδαφίσεις παράνομων κτισμάτων στην Μύκονο! »   Σ...


ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ οι πληροφορίες που αποκαλύψαμε την Δευτέρα αναφέρουν ότι «αρχίζουν οι κατεδαφίσεις παράνομων κτισμάτων στην Μύκονο!» 
Σε δημοσίευμά της η εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ με τίτλο «Μύκονος: Ζεσταίνουν μηχανές οι μπουλντόζες» αναφέρει και τα εξής:
Στην εκτέλεση πρωτοκόλλων κατεδάφισης στη Μύκονο τα οποία έχουν τελεσιδικήσει τα προηγούμενα χρόνια προσανατολίζεται η πολιτεία. Τα περισσότερα από αυτά, ωστόσο, δεν αντιστοιχούν σε ιδιαίτερα σοβαρές πολεοδομικές παρανομίες, καθώς κατά τα έτη λειτουργίας της υπηρεσίας δόμησης στο ίδιο το νησί, η δράση της ήταν… μάλλον περιορισμένη.
Με δεδομένο ότι οι υποθέσεις του Principote και του Nammos δεν δείχνουν να προσφέρονται για «άμεση μπουλντόζα», όπως η κυβέρνηση επιθυμούσε, η προσοχή στρέφεται σε παλαιότερες υποθέσεις, που βρίσκονται στα συρτάρια των υπηρεσιών. Οι περιπτώσεις τελεσίδικων πρωτοκόλλων κατεδάφισης στη Μύκονο είναι εντυπωσιακά λίγες, γεγονός που πιθανότατα οφείλεται στην υπολειτουργία της υπηρεσίας δόμησης, όσο αυτή βρισκόταν υπό τον Δήμο Μυκόνου (εδώ και μερικά χρόνια έχει μεταφερθεί στη Σύρο, ενώ ο Δήμος Μυκόνου ζητεί να την αναλάβει και πάλι).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση