GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΡΑΓΩΔΙΑ στο Χαλάνδρι! Η 14ΧΡΟΝΗ κόρη Αμερικανού διπλωμάτη αυτοκτόνησε στο σχολείο της...

Μια ανείπωτη τραγωδία έμελλε να πλήξει γνωστό ιδιωτικό σχολείο στο Χαλάνδρι -το ACS Athens (American Community Schools)-, καθώς μια 14χρονη ...

Μια ανείπωτη τραγωδία έμελλε να πλήξει γνωστό ιδιωτικό σχολείο στο Χαλάνδρι -το ACS Athens (American Community Schools)-, καθώς μια 14χρονη μαθήτρια Β’ Γυμνασίου αποφάσισε να αυτοκτονήσει, πηδώντας στο κενό από τον 4ο όροφο του σχολείου.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, μετά τη «βουτιά θανάτου» της, η 14χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, όπου επί μια ολόκληρη ώρα οι γιατροί έδωσαν μάχη να την επαναφέρουν, κάνοντάς της καρδιοπνευμονική ανάνηψη (ΚΑΡ.Π.Α). Δυστυχώς, αυτό στάθηκε αδύνατο, καθώς, όπως αποδείχτηκε, ήταν ήδη αργά για να σωθεί το κορίτσι.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή κάποια πληροφορία για τους λόγους, για τους οποίους αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της, ενώ, αμέσως μετά το περιστατικό, οι καθηγητές, αν και βρισκόμενοι σε κατάσταση σοκ, προσπάθησαν να κρατήσουν τα υπόλοιπα παιδιά μέσα στις τάξεις, ώστε να μην δουν το αποτρόπαιο θέαμα.

Με βάση τις πληροφορίες που έχουν έρθει στο φως, το κορίτσι λέγεται ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ φέρεται πως είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει ξανά στο παρελθόν. Όπως έχει γίνει γνωστό, οι γονείς της κοπέλας, οι οποίοι είναι Αμερικανοί διπλωμάτες και εργάζονται στην πρεσβεία των ΗΠΑ, αναμένεται να δώσουν κατάθεση στην αστυνομία.


2 σχόλια

  1. Οσοι εστιαζετε στο ανειπωτο δραμα της Αρτας,και προσπερνατε μια αυτοκτονια,λογω αδιαφοριας,αυτου του κοριτσιου,ουτε σαλιγκαρια δεν μπορειτε να βοσκησετε.Κανεις δεν εκανε τον κοπο,ουτε το ακριβοπληρωμενο σχολειο με τους "ειδικους"παιδοψυχολογους,την "αριστεια"των εκπαιδευτικων,ουτε οι γονεις που γνωριζαν το προηγουμενο.Καληνυχτα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι το ACS, ΔΕΝ είναι ένα σχολείο των νεόπλουτων σαν κάποια άλλα που πιθανόν έχετε στο μυαλό σας.Προκειται για πολύ σοβαρό σχολείο που ποτέ δεν ανέχθηκε κακοποιητικες συμπεριφορές,ποτέ δεν αδιαφόρησε για τις ανάγκες μαθητών και γονιών,είναι ένα σχολείο που παράγει ήθος και σέβεται το ανθρώπινο πρόσωπο.
    Θα άξιζε πραγματικά να συναντήσετε ένα παιδί που γαλουχήθηκε στους κόλπους του από μικρό,όταν πλέον γίνει ενήλικας.
    Θερμά συλλυπητήρια στους γονείς του παιδιού που χάθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση