GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΡΑ τα πρόστιμα! ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ η νοθεία στην βενζίνη...

Από το  ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ  Δυστυχώς η νοθεία στην βενζίνη συνεχίζεται ακάθεκτα σε όλη την Αττική. Μας λένε ότι βάζουν τεράστια πρόστιμα 400.000 € ...

Από το ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ 

Δυστυχώς η νοθεία στην βενζίνη συνεχίζεται ακάθεκτα σε όλη την Αττική.
Μας λένε ότι βάζουν τεράστια πρόστιμα 400.000 € και άλλα μικρότερα, αλλά και ότι τα πρόστιμα αυτά δεν πληρώνονται ποτέ.
Στην συζήτηση της εκδίκασης της προσφυγής του βενζινοπώλη ότι είναι άδικο το πρόστιμο, όταν δεν παρίσταται το δημόσιο και απαλλάσσεται ερήμην.
Αυτό όταν γίνεται δεν γίνεται τυχαία ασφαλώς αλλά μετά από παρακλήσεις στον αρμόδιο υπουργό.
Όμως καλά με αυτά.
Με τις βλάβες στα οχήματα των καταναλωτών που στοιχίζουν από 180 – 550 € τι θα γίνει, μπορούμε όλοι να καταλήγουμε στα δικαστήρια αλλάζοντας τον τρόπο και την διάθεση της ζωής μας ??
Τα 4 Beck στοιχίζουν Χ 80 € = 320 €
Ο Αισθητήρας L
Τα μπουζί
Η ηλεκτρονική
Όλα τα αυτοκίνητα από το 2000 και μετά έχουν ηλεκτρονική τροφοδοσία καυσίμου.
Δεν γίνεται κύριε Υπουργέ, να πλουτίζουν οι βενζινάδες κλέβοντας το εισόδημα και καταστρέφοντας τα οχήματα των πελατών τους και αυτό να συνεχίζεται με τις νοθευμένες βενζίνες που πουλούν, παρά τους ελέγχους σας και παρά τα ανωτέρω πρόστιμά σας.
Να τους κλείνεται για 6 μήνες είχαμε ζητήσει. Αυτό να κάνετε να τους κλείνετε όχι πρόστιμα.
Είναι απαραίτητο να σταματήσετε με όλα τα μέσα που διαθέτετε την νοθεία καυσίμων, που διαρκεί ασταμάτητα επί των ημερών σας από την αρχή του έτους 2022 μέχρι και σήμερα.

1 σχόλιο

  1. Εδω και 20 μερες εχω προβλημα με την τροφοδοσια του αυτοκινητου.Εβαλα σουπερ ψιλοκαλυτερεψε.Απο Τριτη θα παω συνεργειο.Αν ειναι απο καυσιμο,ομορφα πρατηρια,ομορφα καιγονται.Και μην πετυχω το βοθρολυμμα τον Αδωνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση