GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το κέρδος πρυτανεύει και το ψέμα βασιλεύει, όσο ο λαός πτωχεύει...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Ζούμε σ΄έναν περίεργο κόσμο, όπου το παράλογο θέλει να επιβληθεί στο...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Ζούμε σ΄έναν περίεργο κόσμο, όπου το παράλογο θέλει να επιβληθεί στο... αυταπόδεικτο.
Διάφοροι "ειδικοί", καλοπληρωμένοι, από κυβερνήσεις και λόμπι επιδιώκουν να καταστρέψουν και τα τελευταία απομεινάρια της Ευρωπαϊκής οικονομίας, προβάλλοντας "λύσεις" αυτοκαταστροφής της και επιστροφή των λαών της, στον Μεσαίωνα.
Οποιαδήποτε "τιμωρία" των Ευρωπαίων, προς την Ρωσία, έχει Αμερικανικό αποτύπωμα και στην ουσία τιμωρεί τα 500.000.000 των κατοίκων της ΕΕ.
-Η ενεργειακή κρίση τιμωρεί, εμάς με υψηλές τιμές, με αποβιομηχάνιση, με ανεργία, με δισεκατομμύρια, που πέφτουν στις μαύρες τρύπες του τίποτα! Μόνο συγκεκριμένες παρατρεχάμενες ελίτ κερδίζουν δισεκατομμύρια.
Οι "ειδικοί" αποφάσισαν ότι οι ενεργειακές πηγές πρέπει να εισάγονται, από τις ΗΠΑ, αυξημένες, κατά 30%-40%, αφού κάνουν τον γύρο του κόσμου, για να φτάσουν στην Ευρώπη. "Χτυπάνε", όμως, την οικονομία της Ρωσίας, όπως μας διαβεβαιώνουν. Βλέπετε εδώ κάποιον παραλογισμό;; Μας τον δείχνουν οι λογαριασμοί στο ρεύμα και στις μετακινήσεις.
Και αφού αποφάσισαν ότι οι ΗΠΑ πρέπει να κυβερνούν στην ΕΕ και να εισπράττουν τους κόπους των πολιτών της, προχώρησαν στην κατασκευή νέων σταθμών μετατροπής του εισαγόμενου σχιστολιθικού αερίου (2 στην Ελλάδα) και άρχισαν να σκάβουν, για νέους αγωγούς μεταφοράς του. Οι υπάρχοντες αγωγοί πρέπει να αδρανοποιηθούν, για νέα κέρδη.
Μοίρασαν, μεταξύ τους, τις χρηματοδοτήσεις της ΕΕ, (20% η κάθε Βαλκανική χώρα, που θα φτιάξει αγωγούς και σταθμούς) και 20% οι εφοπλιστές,  που θα μεταφέρουν το αέριο και θα πάρουν μετοχές, από τις συγκεκριμένες εταιρίες.
Ωστόσο, το Ρωσικό αέριο και πετρέλαιο ρέει άφθονο, προς τις χώρες που επέβαλαν τις κυρώσεις με πολλούς "μαύρους" τρόπους, αφού θα χρειαστεί τουλάχιστον μία 5ετία για να γίνουν οι υποδομές
Πανηγυρίζουν ότι έβαλαν πλαφόν στις τιμές του Ρωσικού αερίου και αγοράζουν τέσσερεις φορές ακριβότερα το Αμερικανικό. Οσο για το Ρωσικό πετρέλαιο, το βαφτίζουν "Ευρωπαϊκό" με προσμίξεις" και το κάνουν τράμπα, από τάνκερ σε τάνκερ, στα διεθνή και εθνικά ύδατα.
Πανηγυρίζουν ότι "έβγαλαν τον χειμώνα" με χαμηλές τιμές, ενώ έχουν δώσει 800 δις, για στήριξη των καταναλωτών, που ζουν στον κόσμο τους μ΄ένα επιδοματάκι.
Δεν λένε ότι οι τιμές έπεσαν , στο τέλος της σεζόν, αφού ήδη είχαν φορτώσει τα αποθέματα τους και μόνο μετά επέβαλαν το πλαφόν, ούτε λένε ΠΟΣΟ θα φτάσουν οι τιμές με την έναρξη της φετινής χειμωνιάτικης σεζόν και τον περιορισμό της παραγωγής του.
Επιμένουν στο "πράσινο" αφήγημα των ανεμογεννητριών, όταν έχουν διαπιστώσει οι ίδιοι την αναποτελεσματικότητα τους, χρησιμοποιώντας κάρβουνο, λιγνίτη και καταστροφικό για το περιβάλλον, σχιστολιθικό αέριο, για να τα βγάλουν πέρα.
Οι "ειδικοί" των ελίτ είναι ταγμένοι, για να καταστρέψουν όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες και οι αρχηγοί των κρατών-μελών της δεν δίνουν δεκάρα, για τους ανθρώπους τους.
Το κέρδος πρυτανεύει και το ψέμα βασιλεύει, όσο ο λαός πτωχεύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *