GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΟΣΦΥΓΗ στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής του ΚΚΕ στις εκλογές από τον Τζήμερο...

Προσφυγή στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής του ΚΚΕ στις εθνικές εκλογές κατέθεσε το κόμμα "Εθνική Δημιουργία" του Θάνου Τζήμερου...


Προσφυγή στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής του ΚΚΕ στις εθνικές εκλογές κατέθεσε το κόμμα "Εθνική Δημιουργία" του Θάνου Τζήμερου.

Όπως αναφέρει ο κ. Τζήμερος σε ανάρτησή του το ΚΚΕ δεν πληροί τους όρους του άρθρου 29 του Συντάγματος. Η οργάνωση και η δράση του δεν εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Σε άλλη ανάρτησή του ο κ. Θάνος Τζήμερος σημείωσε ότι το ΚΚΕ αυτοπροσδιορίζεται ως ένα επαναστατικό κόμμα, το οποίο έχει ως στόχο την επιβολή δικτατορίας στην χώρα.
"Το Σύνταγμα στο Άρθρο 29, παράγραφος 1, αναφέρει: "Έλληνες πολίτες που έχουν το εκλογικό δικαίωμα μπορούν ελεύθερα να ιδρύουν και να συμμετέχουν σε πολιτικά κόμματα, που η οργάνωση και η δράση τους οφείλει να εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος." Το ΚΚΕ, στις αρχές του, οι οποίες είναι αναρτημένες στον ιστότοπό του, αυτοπροσδιορίζεται ως ένα επαναστατικό κόμμα, το οποίο έχει ως στόχο την επιβολή δικτατορίας στην χώρα, την κατάλυση της Δημοκρατίας και την μετατροπή του πολιτεύματος σε ολοκληρωτισμό σταλινικού τύπου" υποστηρίζει ο πρόεδρος της Εθνικής Δημιουργίας.


1 σχόλιο

  1. Να και το παραρτημα της αλητειας της ΝΔ.Αληθεια δεν σας ενοχλει που ξεφτιλιζονται οι εκλογες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *