GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΥΚΡΑΝΙΑ! 200.000 άνδρες ετοιμάζει το Κίεβο για αντεπίθεση...

Τ ο Κίεβο μεταφέρει στρατεύματα στο υπό έλεγχό του κομμάτι του Ζαπορόζιε, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Ria-Novosti που επικαλείται δηλώσε...


Το Κίεβο μεταφέρει στρατεύματα στο υπό έλεγχό του κομμάτι του Ζαπορόζιε, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Ria-Novosti που επικαλείται δηλώσεις του επικεφαλής του κινήματος «Είμαστε με τη Ρωσία» Βλαντίμιρ Ρόγκοφ.

«Το καθεστώς του Ζελένσκι έδωσε εντολή να ξεκινήσει η μεταφορά στρατευμάτων από τις περιοχές της Κεντρικής Ουκρανίας, συμπεριλαμβανομένων των περιφερειών της Πολτάβα και του Τσερκάσκι, στην πρώτη γραμμή της περιφέρειας του Ζαπορόζιε», είπε.

Σύμφωνα με τον Ρόγκοφ, μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας, η 116η και η 118η ταξιαρχία, καθώς και η 46η αερομεταφερόμενη ταξιαρχία του ουκρανικού στρατού, θα πρέπει να φτάσουν στην πρώτη γραμμή.

«Μέχρι τις 30 Απριλίου, και οι τρεις ταξιαρχίες που ρίχνει το Κίεβο για σφαγή πρέπει να μεταφερθούν πλήρως στην πρώτη γραμμή», είπε ο Ρόγκοφ.

Η επικείμενη αντεπίθεση των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας ανακοινώθηκε επανειλημμένα τόσο από το Κίεβο όσο και από τη Δύση.

Σύμφωνα με το Ria-Novosti, μία από τις περιοχές που πρόκειται να εκδηλωθεί η αντεπίθεση είναι το Ζοπορόζιες, με στόχο να φτάσει ο ουκρανικός στρατός στην ακτή της Αζοφικής Θάλασσας για να κόψει τον χερσαίο διάδρομο της Ρωσίας προς την Κριμαία.

Όπως ανέφερε το Reuters στα μέσα Απριλίου, το Κίεβο είχε προετοιμάσει οκτώ ταξιαρχίες.

Το αφεντικό της «Wagner», Γιεβγκένι Πριγκόζιν, υπολόγισε τον αριθμό αυτών των στρατευμάτων σε περίπου 200.000 άνδρες.

Η Ρωσία έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι είναι προετοιμασμένη για οποιαδήποτε ενέργεια από τον ουκρανικό στρατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *