GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H "πολιτισμένη" Δύση είναι άρρωστη!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Η "αρρώστια"; Καμία οργάνωση, ούτε ΜΚΟ ή μεταναστών δεν αιτήθηκε απόσυρση μνημείων "μεγάλων λευκ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Η "αρρώστια"; Καμία οργάνωση, ούτε ΜΚΟ ή μεταναστών
δεν αιτήθηκε απόσυρση μνημείων "μεγάλων λευκών ανδρών"
...

Οι αρχές της Ουαλίας αφαιρούν τα αφιερωμένα μνημεία στους «μεγάλους λευκούς άνδρες», όπως επισημαίνουν κι αιτιολογούν, διότι «μπορεί να προσβάλλουν τους μαύρους»!
Ανάμεσα στα μνημεία είναι οι προτομές του ναυάρχου Νέλσον και του 1ου Δούκα του Ουέλινγκτον.

Ο Οράτιος Νέλσον (στην αρχική φωτογραφία του κειμένου), ο επονομαζόμενος "θρύλος των θαλασσών", ήταν ο Βρετανός ναύαρχος του Βασιλικού Βρετανικού Ναυτικού, που αναδείχθηκε από τα επιτεύγματά του στην περίοδο των Ναπολεοντείων πολέμων.

Ο 1ος Δούκας του Ουέλινγκτον Άρθουρ Ουέλλσλυ (Wales Arthur Wellesley, 1st Duke of Wellington) ήταν ο Άγγλο-Ιρλανδός στρατιωτικός, που επέφερε την περίφημη νίκη εναντίον του Ναπολέοντα Βοναπάρτη στη μάχη του Βατερλώ το 1815.

Στο μεταξύ το Διευθυντήριο, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (το λεγόμενο ευρωκοινοβούλιο είναι μια απάτη, χωρίς ΚΑΜΙΑ αρμοδιότητα), θα διαθέσει 9,2 εκατομμύρια ευρώ για την «ενίσχυση της ικανότητας της κοινωνίας των πολιτών και του δημοκρατικού συστήματος στη Γεωργία».
Η στήριξη μιας νέας "πολύχρωμης επανάστασης" στη Γεωργία, για τη δράση των οργανώσεων Σόρος (ΜΚΟ). Σύμφωνα με την περιγραφή της "επιχορήγησης" με χρήματα των Ευρωπαίων πολιτών, το έργο στοχεύει στη «στήριξη ελεύθερων και δίκαιων εκλογών στη χώρα. Θα ενθαρρύνει τη δραστηριότητα της κοινωνίας των πολιτών και τη "δημοκρατική εποπτεία" στην πορεία προς την ένταξη της Γεωργίας στην ΕΕ».
Με άλλα λόγια, η Νατοϊκή αντιπολίτευση χρηματοδοτείται επισήμως και δημόσια!

Άμεση η πανηγυρική "απάντηση" της "κοινωνίας των πολιτών" στη Γεωργία... Ένα βίντεο που υποστηρίζει τις διαδηλώσεις εκδημοκρατισμού στη Γεωργία και την απαίτησγη για είσοδο στην Ευρωπαϊκή Ένωση!!!

Είναι ή δεν είναι άρρωστη η "πολιτισμένη" δύση του ου Ράιχ;

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...

Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση