GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ για το θάνατο του επιθεωρητή του ΟΣΕ στο Λαγονήσι...

Μιχάλης Χαιρετάκης Δυστύχημα Χρυσάγη Λαγονήσι (βίντεο+ 3 φωτο στο πρώτο σχόλιο) Μαζί με το βίντεο υπάρχουν και 2 screenshots από το maps.go...


Μιχάλης Χαιρετάκης
Δυστύχημα Χρυσάγη Λαγονήσι (βίντεο+ 3 φωτο στο πρώτο σχόλιο)
Μαζί με το βίντεο υπάρχουν και 2 screenshots από το maps.google.gr και τα δύο στον τόπο του δυστυχήματος.
1η φωτό
Το πρώτο με κατεύθυνση προς Αθήνα. Το σήμα της στροφής δεξιά στον κύκλο το βλέπουμε στο βίντεο, άρα η κάμερα βρίσκεται σε κάποιο ακίνητο απέναντι από τον δρόμο αριστερά στον κύκλο.
2η φωτο
Το δεύτερο είναι με κατεύθυνση το Σούνιο. Βλέπουμε 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση και ευθεία με καλή ορατότητα πράγμα που σημαίνει ότι
1. Δεν βγαίνεις στο αντίθετο ρεύμα για προσπέραση
2. Ακόμα και αν βγείς το κάνεις όταν δεν βλέπεις να ερχεται άλλο αυτοκίνητο.
Στο βίντεο πάλι βλέπουμε να προπορεύονται της μηχανής μιά άλλη μηχανή μεγάλου κυβισμού και ένα μαύρο αυτοκίνητο με ίδιες περίπου ταχύτητες με τη δεύτερη μηχανή.
Αν εξαιρέσουμε την πιθανότητα να βγήκε κάποιος απότομα από δεξιά που είχε παρκάρει και τον έκλεισε τελευταία στιγμή αναγκάζοντάς τον να βγεί στο αντίθετο ρεύμα, το μόνο που θα μπορούσε κάποιος να υποθέσει είναι ότι η μηχανή μπροστά από το μαύρο αυτοκίνητο επιβραδυνει, ο Χρυσάγης προσπαθεί να περάσει το μαύρο αυτοκίνητο και τη στιγμή που πάει να το περάσει, η πρώτη μηχανή για κάποιο λόγο πηγαίνει προς τα αριστερά αναγκάζοντάς τον να περάσει στο αντίθετο ρεύμα όπου χτυπάει και το άσπρο βαν.
3η φωτο
Αυτό εξηγεί για ποιόν λόγο η μηχανή του Χρυσάγη σέρνεται πάνω στο πίσω μέρος του βαν και δεν συγκρούεται μετωπικά όπως θα ήταν και το λογικό αν έκανε προσπέραση.
4η και 5η φωτο
Μια άλλη εξήγηση είναι ότι το μαύρο αυτοκίνητο (opel tigra hardtop όπως μου είπαν ότι είναι πιθανότατα) σταματάει απότομα στην λωρίδα προσπέρασης, δεξιά βρίσκεται η πρώτη μηχανή οπότε αναγκαστικά ο Χρυσάγης για να μην πέσει επάνω στο μαύρο αυτοκίνητο κινείται την τελευταία στιγμή προς τα αριστερά και βγαίνει στο αντίθετο ρεύμα. Το περίεργο είναι ότι φαίνεται ότι το μαύρο αυτοκίνητο δεν φαίνεται να περνάει από την άκρη δεξιά ανάμεσα στους θάμνους, όπου αντίθετα φαίνεται το άσπρο βανάκι όταν περνάει, σα να σταματάει εντελώς την τελευταία στιγμή.
Σε κάθε άλλη περίπτωση αν υπήρχε οποιοδήποτε εμπόδιο μπροστά θα έκοβε ταχύτητα αφού υπήρχε καλή ορατότητα στο σημείο αυτό και 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση.
ΥΓ. Βρήκαν τους οδηγούς του Opel Tigra και της πρώτης μηχανής;
Σημείο:
https://www.google.gr/.../data=!3m6!1e1!3m4!1sD...


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *