GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ και ανησυχία! ΒΛΑΒΗ στις ράγες του Προαστιακού στην Πάτρα, εκκενώθηκε τρένο....

Βλάβη που εντοπίζεται στις ράγες προκάλεσε σήμερα (31/3) διακοπή των δρομολογίων του Προαστιακού της Πάτρας. Στη στάση στον Καστελόκαμπο οι ...


Βλάβη που εντοπίζεται στις ράγες προκάλεσε σήμερα (31/3) διακοπή των δρομολογίων του Προαστιακού της Πάτρας.

Στη στάση στον Καστελόκαμπο οι επιβάτες περιμένουν να μετακινηθούν. Το τρένο εκκενώθηκε από τη 13.00 το μεσημέρι και η βλάβη αποκαταστάθηκε λίγο μετά τις 16.00.

Νωρίτερα φοιτητές του Πανεπιστημίου ενημερώθηκαν πως θα τους παραλάβουν λεωφορεία του ΟΣΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες το πρόβλημα παρουσιάστηκε από θραύση σιδήρου σε τμήμα της σιδηροδρομικής γραμμής.

Ο Κώστας Γενιδούνιας, πρόεδρος των μηχανοδηγών, ανέφερε πως, κατά τη διάρκεια ενός δρομολογίου από Πάτρα προς Ρίο, ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας εντόπισε με το βλέμμα του ένα σπασμένο κομμάτι στις ράγες. Ο οδηγός σταμάτησε την αμαξοστοιχία και οι επιβάτες κατέβηκαν.

«Ειδοποιήθηκαν αμέσως τα κλιμάκια των τεχνικών του ΟΣΕ, οι οποίοι μετέβησαν στο σημείο για να επιδιορθώσουν τη βλάβη» λέει ο κ. Γενιδούνιας, ο οποίος συμπληρώνει πως τα δρομολόγια σε εκείνο το σημείο διακόπηκαν για περίπου δύο ώρες. Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 13.00 και από τις 16.30 και μετά τα δρομολόγια επανεκκίνησαν.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε και εκπρόσωπος του ΟΣΕ, ο οποίος σημείωσε πως η ανταπόκριση ήταν άμεση και πως οι γραμμές επιθεωρούνται κάθε βράδυ από κλιμάκια τεχνικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *