GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΗ ΜΑΛΑΤΙΑ! 4 ΝΕΚΡΟΙ, δεκάδες τραυματίες και κατεστραμμένα κτίρια από νέο μεγάλο σεισμό στην Τουρκία...

Τουλάχιστον 4  νεκρούς, τουλάχιστον 69 τραυματίες και κατεστραμμένα κτίρια άφησε πίσω του ο νέος σεισμός που σημειώθηκε στην Τουρκία  χθες Δ...


Τουλάχιστον 4  νεκρούς, τουλάχιστον 69 τραυματίες και κατεστραμμένα κτίρια άφησε πίσω του ο νέος σεισμός που σημειώθηκε στην Τουρκία  χθες Δευτέρα (27/2), στη Μαλάτια, μεγέθους 5,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

«Κτίρια κατέρρευσαν και οι ομάδες έρευνας και διάσωσης έχουν σπεύσει επιτόπου», ανακοίνωσε η υπηρεσία δειχείρισης καταστροφών Afad στο Twitter.

Ο δήμαρχος της πόλης Γεζίλγιουρτ, που βρίσκεται κοντά στο επίκεντρο της δόνησης, δήλωσε επίσης στο τηλεοπτικό δίκτυο Habertürk ότι κτίρια έχουν καταρρεύσει και ότι διεξάγονται έρευνες για θύματα.

Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 12.04 τοπική ώρα, ήταν επιφανειακή, με το εστιακό βάθος να υπολογίζεται στα 6,9 χιλιόμετρα, σύμφωνα με την Afad. Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο (EMSC), ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,2 Ρίχτερ με το επίκεντρο να εντοπίζεται 8 χιλιόμετρα νότια – νοτιοδυτικά της Μαλάτια και 133 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Σανλιούρφα.

Η επαρχία της Μαλάτια επλήγη από τους καταστροφικούς σεισμούς της 6ης Φεβρουαρίου, που στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον 50.000 ανθρώπους σε Τουρκία και Συρία.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *