GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΟΝ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ! ΕΚΑΝΑΝ έξωση σε ανάπηρη γυναίκα...

Νέα απόπειρα έξωσης σε βάρος λαϊκού νοικοκυριού αποτράπηκε την Παρασκευή, κάτω από την αποφασιστική και άμεση παρέμβαση εργατικών σωματείων ...

Νέα απόπειρα έξωσης σε βάρος λαϊκού νοικοκυριού αποτράπηκε την Παρασκευή, κάτω από την αποφασιστική και άμεση παρέμβαση εργατικών σωματείων και του κόσμου.

Όπως αναφέρει ο 902.gr, δικαστικός επιμελητής, με την συνοδεία αστυνομίας, επιχείρησε να πετάξει έξω από το σπίτι της μια 50χρονη ανάπηρη γυναίκα, στον Άγιο Παντελεήμονα της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Αντιοχείας 20 και Ιθάκης.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της ίδια της γυναίκας, η οποία είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο, είχε πάρει στεγαστικό δάνειο και είχε αδυναμία αποπληρωμής. Το δάνειο πέρασε σε fund και όταν η γυναίκα πήρε την πενιχρή αναπηρική σύνταξη των 300 ευρώ ζήτησε να γίνει διακανονισμός. Όμως ποτέ δεν έλαβε απάντηση, με αποτέλεσμα σήμερα να επιχειρήσουν να την πετάξουν έξω από το σπίτι της!

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί ότι οι αστυνομικές δυνάμεις μάζεψαν τα φάρμακα της γυναίκας και τα έβγαλαν έξω από το διαμέρισμα!

Η γυναίκα με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε πώς προσπάθησαν να την διώξουν από το ίδιο της το σπίτι.
«Μου είπαν "σε 5 λεπτά ετοιμάσου, φεύγεις. Τελείωνε, μας καθυστερείς". Μου λένε "σήκω, θα πας σε γηροκομείο". Εσύ τη μάνα σου σε γηροκομείο θα την πήγαινες; 50 χρονών είμαι, δεν είμαι γριά. Επειδή αρρώστησα; Από αυτούς αρρώστησα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *