GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ! ΜΕ ΜΑΓΙΟ στην παραλία στο Μαράθι ο Μητσοτάκης...

Στα Χανιά βρέθηκε για τις διακοπές των Χριστουγέννων ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την οικογένεια του. Ο πρωθυπουργός πέρασε οικογενειακές σ...


Στα Χανιά βρέθηκε για τις διακοπές των Χριστουγέννων ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την οικογένεια του.

Ο πρωθυπουργός πέρασε οικογενειακές στιγμές με την οικογένεια του και «πήρε» μια ανάσα εν όψει των σημαντικών αποφάσεων που πρέπει να πάρει.

Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκμεταλλεύτηκε τις ηλιόλουστες μέρες στα Χανιά και τις ιδιαίτερα υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και βρέθηκε στην παραλία στο Μαράθι οικογενειακά απολαμβάνοντας τον καιρό φορώντας τα μαγιό του.

Τις οικογενειακές στιγμές που πέρασε θέλησε να μοιραστεί μαζί με τους φίλους του στο instagram αναρτώντας μια οικογενειακή φωτογραφία με το σχόλιο “Από το βουνό στη θάλασσα”.

1 σχόλιο

  1. Ποιά,απο τις δυο, ειναι η κοπελιτσα,που μας στοιχισε ο κουκος αηδονι,δηλ.ενα υποπτο ξεπουλημα της Εθνικης ασφαλιστικης,ενα "πονηρο"ποσοστο της ΔΕΗ,κατι κλινικες που μας στοιχισαν το ΕΣΥ,κατι σουπερ μαρκετ που καταντησαμε ζητιανοι;Ενταξει λαρτζ ο μπαμπας δε λεω.Εδω για μια κωλοπροσληψη στου Καρατζα που βοηθησε ο Κινεζος,τρωμε στη μαπα τους αλιτηριους του ΙΕΚ ΣΗΜΙΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *