GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για την Καϊλή! «ΜΠΑΜΠΑ πάρε τη βαλίτσα και τα μπιμπερό...»

Σε νέες αποκαλύψεις για τον τρόπο δράσης του κυκλώματος αλλά και τις προσπάθειες της Εύας Καϊλή να "εξαφανίσει στοιχεία" σχετικά μ...


Σε νέες αποκαλύψεις για τον τρόπο δράσης του κυκλώματος αλλά και τις προσπάθειες της Εύας Καϊλή να "εξαφανίσει στοιχεία" σχετικά με την υπόθεση Qatargate προβαίνει η ιταλική εφημερίδα La Repubblica.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μόλις η Καϊλή ενημερώθηκε για την σύλληψη του συζύγου της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, προσπάθησε να εξαφανίσει στοιχεία, με βάση όσα ισχυρίζονται οι βελγικές αρχές, αλλά και τα τηλεφωνήματα που έκανε η ίδια τις κρίσιμες εκείνες ώρες.

Η πρώτη κατάθεση
Όπως αναφέρει η La Repubblica, η Καϊλή στην πρώτη της κατάθεση, προσπάθησε να εξηγήσει την προέλευση των χρημάτων που βρέθηκαν στο σπίτι της.
"Μετά τη σύλληψη του συντρόφου μου μπήκα στο γραφείο του. Έψαξα τα πράγματά του για να καταλάβω γιατί είχε συλληφθεί" δήλωσε η Καϊλή, η οποία στη συνέχεια κάλεσε τον πατέρα της, να έρθει να παραλάβει την βαλίτσα με το λεφτά που βρήκε στο γραφείο.


"Τηλεφώνησα στον πατέρα μου, ο οποίος ήταν με την κόρη μου. Του ζητήσα να έρθει να πάρει τη βαλίτσα. Ήταν μια βαλίτσα από τον Παντσέρι που φύλαγε ο σύντροφός μου. Ήξερα ότι ο πατέρας μου θα ήταν με την κόρη μου γιατί είχα βάλει μπιμπερό στη βαλίτσα" δήλωσε η Καϊλή σύμφωνα με την La Repubblica.

Στην συνέχεια, η Καϊλή προσπάθησε να τηλεφωνήσει στον Παντσέρι, αλλά αυτός δεν απαντούσε. "Στην αρχή προσπάθησα να καλέσω τον Παντσέρι αλλά δεν τον βρήκα οπότε προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον Μαρκ Ταραμπέλα και τη Μαρία Αρένα. Δεν γνώριζαν γιατί δεν απαντούσε ο Παντσέρι".

Συνεχίζοντας την κατάθεσή της, η Καϊλή κάνει λόγο και για μία ακόμα βαλίτσα που ήταν στο σπίτι. "Αυτά τα χρήματα ήταν αυτά που είχε δανειστεί ο σύζυγός μου για την αγορά του διαμερίσματος", ανέφερε η ευρωβουλευτής. Πρόκειται για 50-60.000 ευρώ, ένα δάνειο για την αγορά του διαμερίσματος στις Βρυξέλλες, στο όνομα της Εύας Καϊλή και τα συγκεκριμένα χρήματα ήταν το κόμματι του Τζόρτζι.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *