GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ η πρέσβειρα του Ισραήλ στη Γαλλία...

Σε επιστολή της προς τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, η Γιαέλ Γκέρμαν δήλωσε ότι η συνείδησή της δεν της επιτρέπει να εκπροσω...


Σε επιστολή της προς τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, η Γιαέλ Γκέρμαν δήλωσε ότι η συνείδησή της δεν της επιτρέπει να εκπροσωπεί τη νέα κυβέρνηση του έξι φορές πρωθυπουργού.

Είπε ότι δεν θα μπορούσε να "εκπροσωπήσει πολιτικές που είναι τόσο ριζικά διαφορετικές από αυτά που πιστεύω", ανέφερε η εφημερίδα The Times of Israel.

"Δυστυχώς, η κυβέρνηση που συγκροτήσατε και ηγείστε, συμπεριλαμβανομένων των εκπροσώπων των κομμάτων των οποίων οι ακραίες θέσεις εκφράζονται στις θεμελιώδεις θέσεις της κυβέρνησης, στις πολιτικές της και στις δηλώσεις της για τη νομοθεσία -- είναι άκυρες στα μάτια μου", είπε.

Η German, η οποία διετέλεσε δήμαρχος της παραλιακής πόλης Herzliya για 25 χρόνια μέχρι το 2013, προσχώρησε στο κόμμα Yesh Atid του σημερινού ηγέτη της αντιπολίτευσης Yair Lapid το 2013. Διετέλεσε επίσης υπουργός Υγείας την περίοδο 2013-2014.

Αφού έγινε υπουργός Εξωτερικών το 2021, ο Yair Lapid την διόρισε πρέσβειρα της χώρας στη Γαλλία.

Η Κνέσετ πραγματοποίησε ειδική συνεδρίαση την Πέμπτη για να παράσχει εμπιστοσύνη στη νέα κυβέρνηση Νετανιάχου.

Panagiotis Kountouriotis

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *