GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

705 τρωκτικά, επικαλούνται το "καλό του λαού", για να μασάνε το αίμα και τον ιδρώτα του...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Χθες,  συμπληρώθηκαν 100 χρόνια, από την ίδρυση της ΕΣΣΔ και το "Euronews" στα Ρωσικά, έκανε...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Χθες,  συμπληρώθηκαν 100 χρόνια, από την ίδρυση της ΕΣΣΔ και το "Euronews" στα Ρωσικά, έκανε... αυτήν την ανάρτηση, συμπεριλαμβάνοντας στο χάσταγκ και την φράση ΕΣΣΔ "φυλακή των λαών".
Βέβαια, όπως πάντα, τα συστημικά ΜΜΕ επικαλούνται τους λαούς, όταν οργανώνουν πραξικοπήματα, πολύχρωμες επαναστάσεις και "εξεγέρσεις" έξωθεν χρηματοδοτούμενου υβριδικού πολέμου.
Ταυτόχρονα, ξεφτιλίζονται, όταν η πραγματικότητα τους διαψεύδει, αφού σύμφωνα με το Δημοψήφισμα του 1991, για την διατήρηση ή όχι της ΕΣΣΔ, ο λαός με ποσοστό 76% είπε ΟΧΙ, στην διάλυση της.
Αφήστε, επομένως, τον κάθε λαό και τις προτιμήσεις του, στην ησυχία της "Δημοκρατίας" σας και δείτε τα χάλια σας!
Εάν η ΕΣΣΔ ήταν "φυλακή λαών", τότε ποια είναι η φημισμένη, η "αξιαγάπητη" Ευρωπαϊκή Ένωση; Το πλούσιο συλλογικό αγρόκτημα, από το οποίο ο καθένας ονειρεύεται να φύγει και που ΜΟΝΟ  οι σκληροί κανονισμοί και οι τεράστιες αποζημιώσεις σε περίπτωση εξόδου, δεν επιτρέπουν σε αυτό το συλλογικό αγρόκτημα να γίνει 27 κομμάτια;;;!
Μέχρι στιγμής, μόνο η Μεγάλη Βρετανία την έκανε και εξακολουθεί να είναι ευχαριστημένη, που εγκατέλειψε αυτό το συλλογικό αγρόκτημα  της κατάντιας.
Το άφησε πίσω, μαζί με το διεφθαρμένο σχήμα πληρωμών, με τις χώρες που δεν δίνουν ούτε ένα σέντσι, σε ένα πανευρωπαϊκό κοινό ταμείο, αλλά απλώνουν το χέρι, σε αυτό το κοινό ταμείο για να ικανοποιήσουν όλη τη λίστα επιθυμιών και  αναγκών τους!
705 τρωκτικά, επικαλούνται το "καλό του λαού", για να μασάνε το αίμα και τον ιδρώτα του. Για να γίνονται οι χώρες αποικίες χρέους και να υποτάσσονται, στην παγκόσμια ελίτ.
Έτσι κύριοι Ευρωπαίοι, πριν  φτύσετε με την καλοθρεμμένη, από τις μίζες, ανωτερότητα σας, στον τάφο της ΕΣΣΔ, ρίξτε μια ματιά στον καθρέφτη σας!
Δεν θα δείτε τίποτα καλό εκεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση