GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΑΝΗΛΘΕ! «Είσαι μ@λ@@ς...» είπε στον πατέρα του ο Τσιτσιπάς και τώρα...

Σε μια αινιγματική ανάρτηση μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter, προχώρησε σήμερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά το απίστευτο ξέσπασμα προς τ...


Σε μια αινιγματική ανάρτηση μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter, προχώρησε σήμερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά το απίστευτο ξέσπασμα προς τον πατέρα του.

Να θυμίσουμε ότι έξαλλος ότι ο Στέφανος Τσιτσιπας μετά το μπρέικ στο 7ο γκέιμ του πρώτου σετ, γύρισε προς την πλευρά που κάθονταν ο πατέρας, η μητέρα του και ο γυμναστής του και είπε: «Είσαι μ@@@ς, είσαι μ@@@ς» ενώ μετά τους είπε να φύγουν.

Τώρα, ο νεαρός τενίστας έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο twitter αναφέροντας: «Κανείς δεν μένει μαζί σου για πάντα, μάθε να επιβιώνεις μόνος» κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν ποιος είναι εκείνος που έφυγε από τη ζωή του.

1 σχόλιο

  1. Θυμαστε,οταν ο Τσιτσιπας εγραφε κατι μαλακιες και ελεγε χαζα,ειμουν ο μονος που εβριζα τον πατερα του σαν φταιχτη;Αμα δεν ξερετε μπαλιτσα,μην απορειτε.Προπονητης και γνωστης και παπαριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *