GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν αποκλείεται να δούμε και την "επικήρυξη" του, ως "πράκτορα του Πούτιν"...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Ο Ελον Μάσκ ανακοίνωσε ότι η εταιρία του δεν είναι πλέον διατεθειμένη να πληρώνει την λειτουργία των...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Ο Ελον Μάσκ ανακοίνωσε ότι η εταιρία του δεν είναι πλέον διατεθειμένη να πληρώνει την λειτουργία των... δορυφορικών συστημάτων επικοινωνίας "Στάρλινκ", που εντοπίζουν κινήσεις και θέσεις του Ρωσικού στρατού, για λογαριασμό του Κιέβου.
Κάλεσε το Πεντάγωνο, αν θέλει να συνεχίσει να πληρώνει αυτό τα έξοδα.
Ο Μπάιντεν "απάντησε"-σιγά μην απάντησε αυτός-ότι θα βρει άλλη εναλλακτική εταιρία.
Η διαμάχη με τους "φίλους Ουκρανούς" ξεκίνησε, μέσω τουίτερ, μετά την προτροπή του Μάσκ να υπογραφτεί συμφωνία ειρήνης με την Ρωσία. Η Ουκρανική ηγεσία του απάντησε ότι θα μποϋκοτάρει την αγορά των αυτοκινήτων του, κατέβασε τις δημόσιες φωτογραφίες του, με τις οποίες τον αποθέωνε, από σημεία των πόλεων και το κερασάκι στην τούρτα ήρθε, από τον πρώην πρέσβη της Ουκρανίας στην Γερμανία, Μέλνικ, που με μεγάλη αβρότητα του έγραψε "fuck you!".
O Μασκ απάντησε ότι "ακολούθησε την προτροπή".
Το "Στάρλινκ", εγκαταστάθηκε 4 μόλις ημέρες, μετά την έναρξη των πολεμικών επιχειρήσεων, στην Ουκρανία και  ουσιαστικά έσωσε τους Ουκρανούς από μία πολύ γρήγορη παράδοση. Κατασκοπεύει και καθοδηγεί, επίσης, τους διαβόητους Αμερικανικούς πυραύλους "Χάιμαρς".
Αυτά συμβαίνουν όταν έχεις αχάριστους "φίλους".
Τώρα δεν αποκλείεται να δούμε και την "επικήρυξη" του, ως "πράκτορα του Πούτιν".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση