GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ΚΟΙΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με την σύζυγο του (υπ. Δικαιοσύνης) Κ. Τσιάρα είχε ο Πάτσης...

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δράση του Ανδρέα Πάτση και το σκάνδαλο της εμπλοκής του με τα κόκκινα δάνεια....


Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δράση του Ανδρέα Πάτση και το σκάνδαλο της εμπλοκής του με τα κόκκινα δάνεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ανδρέας Πάτσης, μέσα στις εταιρίες της οποίες δεν είχε δηλώσει στο πόθεν έσχες του είναι και μια κοινή επιχείρηση με τη σύζυγο του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα.

Η Elite Executive Transportation Services Υπηρεσίες Μεταφοράς Προσώπων Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης, συστάθηκε στις 28 Δεκεμβρίου 2016, όπου διαχειριστής είναι ο γιος του Ανδρέα Πάτση.

Μέτοχος με ποσοστό 70% στην εν λόγω εταιρεία, σύμφωνα με το «Documento» είναι η ALL4TOURISM, η οποία κατά 50% ανήκει στη Sightgreen Ltd, ιδιοκτησίας Πάτση.

Το 30% της Elite Executive Trasportation ανήκει στη STAGG Συμβουλευτική και Εμπορική Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία, ΙΚΕ η οποία ανήκει στην Α.Σ., σύζυγο του υπουργού Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρα.

Αν και η σύζυγος του υπουργού δηλώνει τη STAGG στο κοινό πόθεν έσχες που υποβάλλει με τον κ. Τσιάρα, ωστόσο δεν εμφανίζει την Elite Executive Transportation, η οποία της ανήκει κατά 30%.

Η συγκεκριμένη εταιρεία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν έχει δηλωθεί στα πόθεν έσχες.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση