GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ και από το ΠΑΣΟΚ! ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ο 54χρονος του ΣΥΡΙΖΑ που εμπλέκεται στην υπόθεση του Κολωνού...

Ο 54χρονος ΑΝΤΩΝΙΟΖΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, είναι κάτοχος διαδικτυακής διεύθυνσης, που εμπλέκετ...

Ο 54χρονος ΑΝΤΩΝΙΟΖΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, είναι κάτοχος διαδικτυακής διεύθυνσης, που εμπλέκεται στην αρρωστημένη ιστορία του Κολωνού. Βάσει των επίσημων στοιχείων συνομίλησε με την ανήλικη (στις 19 Ιουλίου 2022) επί 12 λεπτά «προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά έναντι αμοιβής» και έστειλε το τηλέφωνο της 12χρονης σε ακόμη τρεις χρήστες.

Στις 20 Οκτωβρίου 2022 ο 54χρονος  αναδημοσίευσε στο προσωπικό προφίλ του στο Twitter άρθρο του Αλέξη Τσίπρα στην «Εφημερίδα των Συντακτών» με τίτλο «Το κορίτσι του Κολωνού είναι δικό μας παιδί.!!!!

Ο Αντώνης Αντωνιόζας, που ύστερα από τις αποκαλύψεις της εφημερίδας "Μπαμ" διεγράφη αμέσως από τον ΣΥΡΙΖΑ, είχε θέσει και υποψηφιότητα για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εσωκομματικές εκλογές του περασμένου Μαΐου αλλά δεν εξελέγη στο ανώτατο κομματικό όργανο. Φαίνεται μάλιστα  ότι προηγουμένως ήταν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. 

Georghy Zhukov
Από τη δικογραφία προκύπτει αδιάσειστα ότι ο Αντ....ας συνομίλησε επί 12 λεπτά με την ανήλικη με σκοπό να συνευρεθούν ερωτικά έναντι αμοιβής και έδωσε το τηλέφωνο της σε άλλους 3 χρήστες της εφαρμογής. Συνεχίστε το ξέπλυμα.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *