GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΛΛΟ ΕΝΑ Σαββατοκύριακο! ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ με τον Κ. Μητσοτάκη στα Σφακιά...

Την Κρήτη επισκέφθηκε για άλλο ένα Σαββατοκύριακο χαλάρωσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του flashnews.gr.   Ο πρωθυπουργός...


Την Κρήτη επισκέφθηκε για άλλο ένα Σαββατοκύριακο χαλάρωσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του flashnews.gr. 

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τις παραλίες της Νότιας Κρήτης και συγκεκριμένα αυτή των Σφακίων. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε τη βόλτα του στα Σφακιά, απόλαυσε το μπάνιο του στο Λουτρό και έκανε βαρκάδα στα Μάρμαρα, όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ του τοπικού ενημερωτικού site.

Τα Σφακιά αποτελούν ένα από τους αγαπημένους προορισμούς του Πρωθυπουργού, τον οποίο επισκέπτεται αρκετά συχνά. Άλλωστε πριν λίγα Σαββατοκύριακα ο Κυριακός Μητσοτάκης είχε επισκεφτεί και πάλι τα Μάρμαρα, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Μαρέβα Γκραμπόφσκι.





2 σχόλια

  1. Γιατι να μην κανει;Εγινε πρωθυππουργος με μεσον,το οποιο τον κραταει στη καρεκλα,η δουλεια του ειναι να επιβλεπει την μεταφορα χρηματων απ τις τσεπες μας στα τσουβαλια τους,τωρα κατι θανατοι,καταστροφες,πεινα και δυσωδια,ε,δεν ειναι της αρμοδιοτητας τους.Τωρα να συμπασχει,τι να πω,κωλοπαιδο παντως ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπου εμφανίζεσαι λες βλακείες aik. Έβαλε υποψηφιότητα για την θέση του πρόεδρου της ΝΔ και τον έβγαλαν πρόεδρο οι νεοδημοκράτες με την δεύτερη και κανείς δεν αμφισβήτησε της διαδικασίες. Βγήκε πρωθυπουργός της χώρας επειδή ψηφίστηκε σε περισσότερα ψηφοδέλτια και σταυρούς από τους άλλους και μάλιστα με μονοκομματική αυτοδυναμία με ποσοστό ρεκόρ 39,85%, και αυτό μέσον είναι; Βλέπεις ότι λες βλακίες. Η άλλη επιλογή που θα μπορούσαν να είναι κοντά στο να κυβερνήσει είναι ο Αλέξης Τσίπρας με το 31,5%. Τι έγινε, βολεύτηκες; Δεν ισχύουν αυτά που λες. Βλέπεις ότι λες βλακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *