GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΦΑΣΗ της κυβέρνησης! ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ το EuroPride στην Σερβία...

Η Σερβία αποφάσισε να «ακυρώσει ή να αναβάλει» μια εκδήλωση EuroPride που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα της βαλκανικής χώρας,...


Η Σερβία αποφάσισε να «ακυρώσει ή να αναβάλει» μια εκδήλωση EuroPride που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα της βαλκανικής χώρας, το Βελιγράδι, στα μέσα Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε ο πρόεδρος Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Ο πρόεδρος εξήγησε ότι το φεστιβάλ LGBTQ, το οποίο διεξάγεται σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις (και ελληνικές) κάθε χρόνο και περιλαμβάνει παρέλαση υπερηφάνειας, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί λόγω φόβων βίας.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους του Βελιγραδίου απαιτώντας την ακύρωση της εκδήλωσης EuroPride. Οι διαδηλωτές κρατούσαν πινακίδες με τα μηνύματα:
«Δεν θέλουμε παρέλαση ομοφυλοφίλων και κατοχή από τη Δύση!» και «Κρατήστε τα χέρια σας μακριά από τα παιδιά μας», μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *