GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕ ΜΑΓΙΟ ΑΠΟ... Η Ρούλα Κορομηλά όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Η Ρούλα Κορομηλά έχει νοσταλγική διάθεση και μας γύρισε πολλά χρόνια πίσω. Η αγαπημένη παρουσιάστρια θυμήθηκε χαλαρές στιγμές από την εποχή ...

Η Ρούλα Κορομηλά έχει νοσταλγική διάθεση και μας γύρισε πολλά χρόνια πίσω. Η αγαπημένη παρουσιάστρια θυμήθηκε χαλαρές στιγμές από την εποχή του Πρωινού Καφέ και ανέβασε μια σχετική φωτογραφία στα social media.

Η παρουσιάστρια που τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να απέχει από την τηλεόραση ξεφυλλίζοντας κάποια φωτογραφικά άλμπουμ από το παρελθόν έπεσε πάνω σε μια αγαπημένη στιγμή της.

Συγκεκριμένα η ίδια ανέβασε φωτογραφία από τις διακοπές της στη Σίφνο λίγο πριν ξεκινήσει η δεύτερη σεζόν της στον Πρωινό Καφέ.

Όπως θα δείτε, η Ρούλα Κορομηλά ποζάρει με ολόσωμο μαύρο μαγιό και μαύρα γυαλιά ηλίου σε μια παραλία της Σίφνου.

«Throwback: Καλοκαιρινές διακοπές στην Σίφνο, λίγο πριν την έναρξη της δεύτερης σεζόν του Πρωινού καφέ. Είχα και έχω αδυναμία στα μαύρα ολόσωμα μαγιό» έγραψε στη λεζάντα.

Δείτε την φωτογραφία

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *