GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! Ο Πολιτισμός της Ευρώπης δεν διαφέρει σε τίποτα, από τον "πολιτισμό" του Ισλαμικού Κράτους...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Οι περιβόητες αξίες της "Δημοκρατίας και του Πολιτισμού" της Δύσης αποδεικνύεται ότι ήταν απλώς η...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Οι περιβόητες αξίες της "Δημοκρατίας και του Πολιτισμού" της Δύσης αποδεικνύεται ότι ήταν απλώς η... "ήπια δύναμη", για την ομαλή, χωρίς κοινωνικές εκρήξεις προσαρμογή, σε ένα νεοφασιστικό ολοκληρωτικό καθεστώς, που χαρακτηρίστηκε, ως "παγκοσμιοποίηση".
Η συνένωση των εθνών της Ευρώπης, σε μία ενιαία Ευρώπη, βασίστηκε σ΄αυτές τις δύο αρχές και έτσι προβλήθηκε, από την παγκόσμια ελίτ, που "ξέχασε" να αναφέρει την πλήρη οικονομική εξάρτηση, την αναπτυξιακή, ή μη προοπτική  και την διαγραφή εθνοτικών χαρακτηριστικών κάθε χώρας, από το πλαίσιο της συνένωσης.
Τα αποτελέσματα είναι πλέον, ορατά σε όλους.
Καταργήθηκε και η Δημοκρατία και ο Πολιτισμός, που έγινε αντικείμενο εμπορίου και κυρώσεων.
Το τραγικότερο, όμως, είναι ότι έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο μπλοκ χωρών, κυρίως Βαλτικών και πρώην Ανατολικών,  μέσα στην ίδια την "δημοκρατική" Ευρώπη, που εργάζεται ανενόχλητα, πάνω στις σχιζοφρενικές αρχές διακυβέρνησης του Χίτλερ.
Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις, αυτό το μπλοκ υπαγορεύει αποφάσεις, προς υιοθέτηση, σε ολόκληρη την "δημοκρατική" Ευρώπη., που τελικά γίνονται αποδεκτές, από τους "δημοκράτες και πολιτισμένους" αρχηγούς των κρατών.
Σ΄αυτό το πλαίσιο, βουλευτές ακροδεξιού κόμματος μπαίνουν με χιτλερικές στολές στο Κοινοβούλιο της Τσεχίας, στους δρόμους των Βαλτικών χωρών παρελαύνουν με τις στολές τους απόμαχοι των SS, στην Ουκρανία έχουν αλλάξει τις ονομασίες 90 δρόμων και λεωφόρων, σε λεωφόρο "ηρώων του Αζόφ", σε λεωφόρο "Ουκρανικού Αντάρτικου Στρατού" του Μπαντέρα και σε λεωφόρο "Λονδίνου", λόγω της οικονομικής και στρατιωτικής βοήθειας, που παίρνουν απ΄ τους Αγγλους οι νεοναζί.
Στα σχολεία της Ουκρανίας διδάσκεται, πολύ πριν  από το 2014 ο φασισμός, ξαναγράφεται η Ιστορία με "δικά τους λόγια" και εκπαιδεύονται στα όπλα μικρά παιδιά, μέσα σε ειδικές μονάδες εκπαίδευσης, ώστε ν΄απαρνηθούν τις προγονικές Ρωσικές καταβολές τους.
Όλα αυτά με την ΕΓΚΡΙΣΗ και ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ της Αμερικανόδουλης "δημοκρατικής" Ευρώπης.
Τώρα, τα έχουν βάλει και με τα αγάλματα και με τα νεκροταφεία των πεσόντων, που τους απελευθέρωσαν και με τους ίδιους τους Ρώσους, μόνο και μόνο γιατί είναι Ρώσοι, στην θέση των Εβραίων.
Ο Πολιτισμός της Ευρώπης δεν διαφέρει σε τίποτα, από τον "πολιτισμό" του Ισλαμικού Κράτους, δικού τους δημιούργημα, επίσης.
Κάντε μόνοι σας την σύγκριση και κάντε ό,τι μπορείτε, για να εξολοθρεύσετε την Αυτοκρατορία του Κακού και του Ψέματος, πριν να είναι αργά, για όλους μας!
Τουλάχιστον, για όσους έχουν μείνει ακόμα, πολιτισμένοι!


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *