GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΝ ΜΕΣΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ! Μετά την Αθήνα στο Παρίσι ο Σαουδάραβας πρίγκιπας...

Αντιδράσεις προκάλεσε η υποδοχή του Εμανουέλ Μακρόν προς τον (φερόμενο ως ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του δημοσιογράφου Κασόγκι) Σαουδάραβ...

Αντιδράσεις προκάλεσε η υποδοχή του Εμανουέλ Μακρόν προς τον (φερόμενο ως ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του δημοσιογράφου Κασόγκι) Σαουδάραβα πρίγκιπα Μπιν Σαλμάν την Πέμπτη στα Ηλύσια Πεδία.

Είναι το πρώτο ταξίδι του πρίγκιπα στην Ευρώπη μετά την δολοφονία του δημοσιογράφου Κασόγκι. Ξεκίνησε από την Αθήνα και στο Παρίσι έφθασε το βράδυ της Τετάρτης, δύο βδομάδες μετά την επίσκεψη του Τζο Μπάιντεν στην Σαουδική Αραβία εν μέσω του πολέμου στην Ουκρανία και της ενεργειακής κρίσης. 

Σύμβουλος του Γάλλου Προέδρου  δήλωσε πως ο Εμμανουέλ Μακρόν συζητάει πάντα τα θέματα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και το ίδιο θα κάνει και σ' αυτή την περίπτωση. 

''Είμαι σοκαρισμένη και εξοργισμένη που ο Εμμανουέλ Μακρόν δέχθηκε με τιμές τον εκτελεστή του αρραβωνιαστικού μου'' ανέφερε σε μήνυμά της στο AFP η Hatice Cengiz. 

Παρά τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Σαουδική Αραβία, πολλά κράτη της Δύσης βλέπουν το Ριάντ ως εταίρο στην ενέργεια, στην άμυνα και ως αντίβαρο στο Ιράν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *