GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ! 8 χρόνια φυλάκισης ζητά η εισαγγελία για την Σακίρα...

Ποινή φυλάκισης 8 χρόνια και 2 μήνες ζητάει η εισαγγελία της Βαρκελώνης για την Σακίρα που κατηγορείται για 6 φορολογικά αδικήματα ύψους 14....

Ποινή φυλάκισης 8 χρόνια και 2 μήνες ζητάει η εισαγγελία της Βαρκελώνης για την Σακίρα που κατηγορείται για 6 φορολογικά αδικήματα ύψους 14.5 εκατομμυρίων ευρώ για το διάστημα 2012-2014. 
Η νομική ομάδα της τραγουδίστριας ανακοίνωσε την Τετάρτη πως απέρριψε συμφωνία με τις αρχές και η υπόθεση θα φθάσει στο δικαστήριο, για να αποδειχθεί το δίκιο της, ενώ έχει ήδη επιστρέψει ήδη 14.5 εκατομμύρια στο ισπανικό κράτος. 
Η Σακίρα κατηγορείται πως είχε αποκρύψει τα εισοδήματά της ύψους 31.6 εκατομμύρια ευρώ από τα δικαιώματα των τραγουδιών της μέσα από φορολογικούς παράδεισους στην Μάλτα και στο Λουξεμβούργο. 
Σύμφωνα με τους δικηγόρους της, η ίδια ζούσε στις Μπαχάμες από το 2004 και ταξίδευε συχνά στην Ισπανία, αλλά δεν έμενε τόσο ώστε να έπρεπε να πληρώσει φόρους, ενώ την διαχείριση των οικονομικών είχε αναλάβει μια εταιρεία στην Μάλτα που πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις. 

1 σχόλιο

  1. Ακου τωρα,ολοκληρη Σακιρα και ο εισαγγελεας,αμεσως νατης ριξει χοντρη ποινη.Βαρβαρος,οχι σαν και μας που εχουμε δικαστικο πολιτισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *