GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ! ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ οι ακυρώσεις κρατήσεων στη χώρα μας ενώ οι ΗΠΑ...

Agis Veroutis    Μαθαίνω ότι αυξάνονται οι ακυρώσεις κρατήσεων τουριστικών καταλυμάτων από Βορειοευρωπαίους. Επίσης φίλος με αμερικανική υπη...


Agis Veroutis  
Μαθαίνω ότι αυξάνονται οι ακυρώσεις κρατήσεων τουριστικών καταλυμάτων από Βορειοευρωπαίους. Επίσης φίλος με αμερικανική υπηκοότητα μου έδειξε την Παρασκευή sms στο κινητό του που οι ΗΠΑ χαρακτηριζουν την Ελλάδα υψηλού κινδύνου για κόβιντ και αποθαρρύνουν να έρθουν στην Ελλάδα οι πολίτες τους.
Σε ανάλυση ισραηλινού think-tank συζητούν τις λεπτές ισορροπίες που πρέπει να κρατήσει το Ισραήλ για να μην χαλάσει τις σχέσεις του με Ελλάδα-Κύπρο-Τουρκία, σε περίπτωση σύρραξης μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας.
Στην Γαλλία ο Μακρόν έχει εκλογές, και ο Μπόρις τρέχει με την Ουκρανία.
Η Γερμανία δεν έχει καμία στρατιωτική ισχύ καθώς εξαρτώνταν ολοκληρωτικά από τις ΗΠΑ για την άμυνα της ως πριν λίγους μήνες.
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟ (αν γίνει).
Μόνοι μας θα πρέπει να ρίξουμε το Θηρίο στα γόνατα. Με ό,τι έχει ο καθένας.
Για αρχή κλείστε τα γ@@@να τα ερκοντίσιον (αν δεν έχετε λογους υγείας) καθώς καθημερινά εισάγουμε από την Τουρκία το 12% της συνολικής ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνουμε.
Και στα βλογημένα τα δημόσια κτίρια ας κλείνουν το ερκοντίσιον ο τελευταίος που φεύγει στις 14:00 το μεσημέρι, αντί να το παρατάνε ανοιχτό 24/7 μπας και ζεσταθούν το πρωί όταν έρθουν στις 10:00 για δουλειά.
Ας χάσουμε και κανένα κιλό μπας και ζεσταινόμαστε λιγότερο. Κάνει καλό στην υγεία και μακραίνει τη ζωή.
Ανοίξτε και κανένα παράθυρο τη νύχτα και βάλτε σίτες για τα κουνούπια αν σας ενοχλούνε. Μην ανάβετε ερκοντίσιον με 25-26 βαθμούς θερμοκρασία έξω νυχτιάτικο.
Μετά αν θέλετε μιλάμε και για τα τουρκικά προϊόντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση