GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΛΕΝΕ! Ο ένας γιος του Γ. Τράγκα αποδέχεται την κληρονομιά, ο άλλος την αποποιείται...

Ο Γιάννης Τράγκας, ο μεγαλύτερος γιος του Γιώργου Τράγκα, θα αποδεχτεί την κληρονομία που άφησε πίσω του ο πατέρας του, σύμφωνα με όσα δήλωσ...


Ο Γιάννης Τράγκας, ο μεγαλύτερος γιος του Γιώργου Τράγκα, θα αποδεχτεί την κληρονομία που άφησε πίσω του ο πατέρας του, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Live News ο δικηγόρος Νίκος Αγαπηνός.

Ο κ. Αγαπηνός ανέφερε στο MEGA πως ο Γιώργος Τράγκας βρισκόταν διαρκώς υπό φορολογικό έλεγχο, ενώ τόνισε πως ο δημοσιογράφος ήταν πολύ προσεκτικός και δεν φαίνεται ότι είχε κάτι να φοβηθεί για την περιουσία του.

Ο φορολογικός έλεγχος στο πρόσωπό του δεν σταμάτησε ποτέ
«Ο Γιώργος Τράγκας ήταν ένας από τους συνεχόμενα φορολογικά ελεγχόμενους πολίτες. Προσωπικά τον υπερασπίστηκα σε διάφορες δίκες για διάφορα φορολογικά αδικήματα, που οφείλουμε να πούμε ότι έχει απαλλαγεί αμετακλήτως. Ο φορολογικός έλεγχος στο πρόσωπό του δεν σταμάτησε ποτέ», δήλωσε.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Αγαπηνός, η περιουσία του Γιώργου Τράγκα υπολογίζεται στα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Αντίθετα, σε αποποίηση της κληρονομιάς του πατέρα του, Γιώργου Τράγκα, προχώρησε ο άλλος γιος του, Ευθύμιος Φρειδερίκος, δηλώνοντας παράλληλα ότι αφενός δεν είχε καμία απολύτως γνώση ή ανάμειξη στις δραστηριότητες του αποβιώσαντος πατέρα του και αφετέρου ότι θέτει εαυτόν στη διάθεση των ελεγκτικών αρχών.

Συγκεκριμένα μέσω του πληρεξουσίου δικηγόρου του, Θέμη Σοφού, εξέδωσε γραπτή ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Ο εντολέας μας κ. Ευθύμιος – Φρειδερίκος Τράγκας του Γεωργίου ανακοινώνει ότι δεν επιθυμεί την επαγωγή της κληρονομιαίας περιουσίας σε αυτόν και αποποιείται νομίμως κάθε περιουσιακό στοιχείο, που περιέρχεται σε αυτόν εκ της διαθήκης του εκλιπόντος αγαπημένου πατέρα του Γιώργου Τράγκα, είτε στην Ελλάδα είτε σε οποιοδήποτε άλλο κράτος.

» Η παντελής έλλειψη γνώσης και ανάμειξής του στον εν γένει επαγγελματικό βίο και δραστηριότητα του πατέρα του συνετέλεσε, μεταξύ άλλων, στη λήψη της οριστικής απόφασης περί αποποίησης της επαχθείσης κληρονομίας. Δηλώνει ότι θέτει εαυτόν στη διάθεση των πάσης φύσεως ελεγκτικών Αρχών. Στη μνήμη του πατέρα του ο εντολέας μας κατέθεσε χθες 6 Ιουνίου 2022, ένα συμβολικό χρηματικό ποσόν υπέρ της Ελληνικής Εταιρείας Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παιδιών (ΕΛΕΠΑΠ)».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση