GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα παιδιά πρέπει να μάθουν ότι και ο μπαμπάς γεννάει!

  Η κυρία, αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο...

 

Η κυρία, αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Δεν είναι κάποιο βιντεοπαιχνίδι ο πόλεμος!
Δεν είναι κάποιο ριάλιτι τύπου σαρβάϊβορ η πείνα!
Δεν είναι εικονική πραγματικότητα το φασιστικό μέλλον, που μας εξιδανικεύουν, επεξεργάζονται και προωθούν, στον κόσμο, οι ισχυροί.
Ο Πολιτισμός, στην υπηρεσία των πληρωμένων με εκατομμύρια και προβεβλημένων, από τα ΜΜΕ, παρτσακλών Χολιγουντιανών αστέρων, που θα σκότωναν και την μάνα τους, για το χρήμα και λίγη διασημότητα.
Στην υπηρεσία ατάλαντων, αγράμματων και ανίδεων εξουσιαστών, που πέρα από τον Κλάους Σβαμπ, την Μέρκελ και τον Μακρόν ή τον Μπάϊντεν, δεν γνωρίζουν άλλα ονόματα και αποφασίζουν ότι ο Ντοστογιέφσκι, ο Σοστακόβιτς, ο Πούσκιν, ο Τσαϊκόφσκι, ή ο Τσέχοφ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ!
Στην υπηρεσία "καλλιτεχνών", που τρέχουν να ξεπατηκώσουν "κινήματα", τύπου "Me too" και μάλιστα κατόπιν εορτής, αλλά τυφλώνονται όταν πρέπει να υπερασπιστούν τα ανθρώπινα δικαιώματα, για δουλειά, ψωμί και συνταγματικά κατοχυρωμένες ελευθερίες των πολιτών. Ολοι αυτοί αποδέχθηκαν την ανεργία τους, στην διάρκεια του κόβιντ, βασιζόμενοι, στο επιδοματάκι που τους πέταξε η κυβέρνηση και στράφηκαν εναντίον συναδέλφων τους, που αρνήθηκαν να παίξουν μπροστά, "μόνο σε εμβολιασμένους".
Στην υπηρεσία του δόγματος "επιτρέπονται τα πάντα", στον σεξουαλικό προσανατολισμό του ατόμου, ακόμα κι αν η ίδια η Φύση διαφωνεί! Καταργούνται λέξεις, για να μην μας θυμίζουν την φύση μας. Καταργούνται σχολικά βιβλία, που απεικονίζουν οικογένεια με μαμά, μπαμπά, γιαγιά, παππού, κορίτσια και αγόρια. Τα παιδιά πρέπει να μάθουν ότι και ο μπαμπάς γεννάει! Μέχρι σήμερα, κάναμε λάθος, βρε κουτά! Ο κόσμος πολλαπλασιάζεται, από άνδρες και οι γυναίκες είναι αυτές που μετά από μια σεξουαλική πράξη αναρωτιούνται, αν τον έχουν αφήσει έγκυο!
(Ξέρω ότι θα πλακώσουν τώρα οι "αναφορές", αλλά ευτυχώς, απ΄όσο θυμάμαι τον εαυτό μου κανείς δεν μου έκλεισε το στόμα!)
"Πολιτισμός" είναι, επίσης,  το τσιμεντάρισμα της Ακρόπολης, το μπουκαλάκι νερού, στα 2,5 ευρώ, γύρω απ΄τα δρομάκια της και το ασανσέρ, για να μην κουράζονται οι επίσημοι.
-Με την αιτιολογία του "πολέμου", καταργείται ακόμα και αυτή η αστική "Δημοκρατία", που δημιούργησαν οι ίδιοι, αρκεί ο πόλεμος να στοχοποιεί την Ρωσία, το Ιράκ, την Συρία, την Λιβύη, το Αφγανιστάν, την Γιουγκοσλαβία και να διεξάγεται ΠΑΝΤΑ, εκτός των ΗΠΑ! Τότε, αποφασίζει ο ΕΝΑΣ, για όλους και όλοι, για τίποτα!
Ας το δεχτούμε! Αυτός ο ΕΝΑΣ, όμως, μας κάνει την ζωή προσβάσιμη; Μας κάνει εθνικά υπερήφανους;; Μας εξασφαλίζει το μέλλον μας;; Τα δικαιώματα μας;; Μπα! Το δικό του οικονομικό και πολιτικό στάτους εξασφαλίζει. Εμάς μας δείχνουν με το δάχτυλο, άλλοι λαοί, χλευάζοντας, για τα χάλια μας!
Ο πόλεμος είναι η σωτηρία των ισχυρών και η απελπισία, ο πόνος και τα δάκρυα, για τους λαούς. Η πείνα και η προσφυγιά. Γιατί να μας υπολογίσουν οι παγκόσμιοι κλέφτες, που στέλνουν νέα, εξελιγμένα, μακρινού πλήγματος όπλα, στην Ουκρανία, για να εμπλέξουν σ΄έναν πυρηνικό πόλεμο τον πλανήτη, χτυπώντας την Ρωσία;;
Καθόλου πλάκα! Καθόλου εικονική πραγματικότητα!
Τα όπλα αυτά χτυπούν 80 χιλιόμετρα μακριά και η Ρωσία έχει σύνορα με την Ουκρανία.
Όπως λέει και ο σύμβουλος του Προέδρου Ζελένσκι Αλεξέι Αρέστοβιτς: ""Η Κριμαία είναι δική μας. Δική μας, ουκρανική. Και αυτές (οι Ηνωμένες Πολιτείες) το ξέρουν. Επομένως, θα εκτοξευτούν στην Κριμαία,  τρέχοντας, εάν χρειαστεί. Αυτή είναι η κορωνίδα της ρωσικής επικράτειας. Και το γεγονός ότι η Κριμαία είναι δική μας δεν αποτελεί πρόβλημα. Χτυπήσαμε την Κριμαία κατά τη διάρκεια αυτού του πολέμου (σας αποκαλύπτω και ένα μικρό μυστικό). Όπου βλέπετε 80, εκεί,  θα υπάρχουν 300 (χλμ, η ακτίνα καταστροφής των πυραύλων στο MLRS που παραδίδεται από ΗΠΑ)."
Με κάτι τέτοιους μιλάει η Δύση. Ο ίδιος είναι! Μην μπερδεύεστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *