GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΨΙΜΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ Βασιλακόπουλου! «ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ κατασκευάστηκαν μόνο για τον αρχικό κορονοϊό και δεν είναι πλέον αποτελεσματικά...»

Oι λαλίστατοι ειδικοί της τηλεόρασης για την υποχρεωτικότητα των εμβολίων  ομολογούν πλέον  ότι τα εμβόλια που υποχρεώνουν τον κόσμο να κάνε...


Oι λαλίστατοι ειδικοί της τηλεόρασης για την υποχρεωτικότητα των εμβολίων  ομολογούν πλέον  ότι τα εμβόλια που υποχρεώνουν τον κόσμο να κάνει ήταν μόνο για την αρχική μορφή του κορωνοϊού!

Έτσι  σε  εκπομπή ο Θ. Βασιλακόπουλος που φώναζε και ξαναφώναζε για τα εμβόλια λέγοντας ότι θα πρέπει να κάνουμε και δεύτερη και τρίτη και τέταρτη δόση έρχεται να παραδεχθει τωρα  ότι το εμβόλιο είχε παραχθεί μόνο για την αρχική μορφή του κορωνοϊού. Και από εκείνη την στιγμή μέχρι σήμερα έχουν έρθει τόσες μεταλλάξεις που δεν τις καλύπτει το εμβόλιο που όμως έλεγε ότι έπρεπε να κάνουμε.

Το βίντεο των δηλώσεων του είναι αποκαλυπτικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *