GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΑΤΡΟΠΗ με το άνοιγμα των σχολείων! ΠΟΤΕ θα ξεκινήσουν πάλι τελικά...

Μετά το μούδιασμα των 40.000 νέων κρουσμάτων κορονοϊού στο τραπέζι είναι πλέον τα… πάντα, σε μια απέλπιδα προσπάθεια περιορισμού της πανδημ...



Μετά το μούδιασμα των 40.000 νέων κρουσμάτων κορονοϊού στο τραπέζι είναι πλέον τα… πάντα, σε μια απέλπιδα προσπάθεια περιορισμού της πανδημίας. Τι θα γίνει όμως με τα σχολεία;

Καμία αλλαγή στο πρωτόκολλο λειτουργίας των σχολείων δεν αναμένεται μέχρι στιγμής για την επιστροφή των μαθητών μετά την Πρωτοχρονιά στα σχολεία. 

Αυτό τουλάχιστον σημείωσε ο υπουργός Υγείας, ο οποίος μάλιστα εκτίμησε πως η Επιτροπή των Ειδικών δεν πρόκειται να εισηγηθεί αναθεώρηση του 50% + 1 για το κλείσιμο των τμημάτων.

Ο Θάνος Πλεύρης ξεκαθάρισε μιλώντας στον ΑΝΤ1 πως δεν υπάρχει καμία σκέψη ή συζήτηση να αλλάξει ο προγραμματισμός για τα σχολεία τα οποία φαίνεται πως θα ανοίξουν όπως προβλεπόταν στις 10 Ιανουαρίου.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, όλα θα κριθούν τις επόμενες ημέρες που θα φανεί και το επιδημιολογικό αποτύπωμα των εορτών και κατά πόσο θα επηρεάσει το άνοιγμα των σχολείων καθυστερώντας λίγο το άνοιγμα τους.

Παράλληλα, όπως επισημαίνεται, πρόκειται να αποφασιστεί εκτός απο το αν θα καθυστερήσουν να ανοίξουν μετά τις γιορτές και τα πρωτόκολλα υγείας που αναμένεται να εφαρμοστούν.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση