GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ! Ισραηλινή επιδρομή σε θέσεις της Χαμάς...

Επιδρομή κατά θέσεων της Χαμάς εξαπέλυσε, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, ο Ισραηλινός Στρατός ως αντίποινα για πυραύλους που έπεσαν, ...


Επιδρομή κατά θέσεων της Χαμάς εξαπέλυσε, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, ο Ισραηλινός Στρατός ως αντίποινα για πυραύλους που έπεσαν, το Σάββατο, κοντά στο Τελ Αβίβ. 

Οι Αμυντικές Δυνάμεις του Ισραήλ (IDF) εξαπέλυσαν αεροπορική επίθεση κατά θέσεων της Χαμάς, στη Λωρίδα της Γάζας, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (02/01), ως απάντηση σε πυραύλους που έπεσαν, το Σάββατο (01/01), κοντά στο Τελ Αβίβ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σημειώθηκε επιδρομή με ελικόπτερο στην τοποθεσία της Καντισίγια της Χαμάς και ακολούθησαν τρεις πυραυλικές επιθέσεις από αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας του Ισραήλ.

Η τοποθεσία της Καντισίγια στα νότια της Λωρίδας της Γάζας είναι γνωστό ότι πρόκειται για μια εγκατάσταση κατασκευής πυραύλων για την οργάνωση της Αλ Κασάμ.

Μάλιστα, σύμφωνα με αρχικές εκτιμήσεις, τουλάχιστον 10 πύραυλοι έχουν εκτοξευθεί προς στόχους της Χαμάς από την Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ.

Επιπλέον, υπάρχουν αναφορές για χτυπήματα και στη βόρεια πλευρά της Λωρίδας της Γάζας, ακόμα και από το Πολεμικό Ναυτικό του Ισραήλ.

Σύμφωνα με πηγές από τον στρατό του Ισραήλ, που επικαλείται σχετική δημοσίευση με των «Times Of Israel», πρόκειται για αντίποινα αναφορικά με την εκτόξευση δύο ρουκετών που έπεσαν, το Σάββατο (01/01), στα ανοικτά του Τελ Αβίβ από τη Χαμάς.

Πάντως, οι Ταξιαρχίες Αλ Κουντς, ένας στρατιωτικός βραχίονας της Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ, φέρεται να είχαν εκκενώσει στρατιωτικές τοποθεσίες εν αναμονή των επιδρομών από τις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις. Βέβαια, η επιδρομή στην περιοχή της Καντισίγια της Χαμάς επιβεβαιώθηκε από τον Ισραηλινό Στρατό.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση