GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΡΓΗ στο Twitter για τον Σάκη Ρουβά! «215.000 ευρώ θέλει η χάρη σου;»

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η είδηση πως ο Σάκης Ρουβάς θα εμφανιστεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς για 17 λεπτά στο πάρκινγκ έξω από...


Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η είδηση πως ο Σάκης Ρουβάς θα εμφανιστεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς για 17 λεπτά στο πάρκινγκ έξω από το θέατρο του Λυκαβηττού. Η απόφασή αυτή, πάρθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Τεχνόπολης για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Το έργο δόθηκε με απευθείας ανάθεση ύψους 211.000 ευρώ (12,4 χιλ. ευρώ το λεπτό) χωρίς να δίνονται περαιτέρω εξηγήσεις για το ποσό αυτό και για το ποια θα είναι η αμοιβή του δημοφιλούς καλλιτέχνη, την στιγμή που οι εξελίξεις με την εκπομπή του δεν είναι θετικές.

Την όλη παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία Carousel, η οποία, παράλληλα, θα βιντεοσκοπεί την εκδήλωση και θα στέλνει το υλικό στην ΕΡΤ για να μεταδίδεται.

Την πρωτοφανή απόφαση καταψήφισε σύσσωμη η αντιπολίτευση με την Λαϊκή Συσπείρωση να χαρακτηρίζει την απόφαση “προκλητική”.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση