GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ την πρώτη νύχτα στο κρατητήριο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος...

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραδόθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην αστυνομική διεύθυνση της Θεσσαλονίκης, ενώ αναζητούνταν από την αστυνομία ...



Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραδόθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην αστυνομική διεύθυνση της Θεσσαλονίκης, ενώ αναζητούνταν από την αστυνομία στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Το σπίτι του έγινε «φύλλο και φτερό», με τις Αρχές να ερευνούν αν υπάρχουν και άλλα βίντεο στα υπόλοιπα σπίτια του σε Θεσσαλονίκη και Αλόννησο.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά τη μήνυση που υπέβαλε η δεύτερη καταγγέλλουσα και οικογενειακή φίλη του πρώην μέλους του «Ράδιο Αρβύλα», καθώς, όπως ισχυρίζεται, ο παρουσιαστής διέρρευσε βίντεο και εικόνες από προσωπικές τους στιγμές σε ιστοσελίδες πορνογραφικού χαρακτήρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς: «Δεν καταλαβαίνω γιατί όλος αυτός ο ντόρος. Δεν έχω αναρτήσει βίντεο, τα είχα στο παρελθόν αλλά δεν τα έχω στην κατοχή μου» όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ενώ φέρεται να εμφανίστηκε «θορυβημένος» και «τρομαγμένος» στις Αρχές.

Την ίδια ώρα η έρευνα δεν θα περιοριστεί στη μόνιμη κατοικία του παρουσιαστή στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης αλλά θα επεκταθεί στο σπίτι του στην Αλόννησο αλλά και στους επαγγελματικούς του χώρους στη Θεσσαλονίκη. Οι αστυνομικοί θα «ξεσκονίσουν» τους ηλεκτρονικούς του υπολογιστές και τα κινητά του τηλέφωνα, όπως και όλες τις ψηφιακές συσκευές του. Η εξέταση των πειστηρίων θα γίνει από τους επιστήμονες της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας, οι οποίοι μπορούν ακόμα και να ανακτήσουν δεδομένα που έχουν διαγραφεί.

Η δήλωση του δικηγόρου του παρουσιαστή
Υπενθυμίζεται πως χθες την πρώτη τοποθέτηση μετά τη σύλληψή του, μέσω του δικηγόρου Γεωργίου Δακουρά, έκανε στο protothema.gr o Στάθης Παναγιωτόπουλος. Όπως είπε, έχει ζητήσει συγγνώμη, έχει μετανιώσει, ενώ αποφάσισε να εμφανιστεί, για να βοηθήσει -όπως ισχυρίζεται- την έρευνα των Αρχών.
Σε ό,τι έχει να κάνει με την κατάσταση του εντολέα του, τονίζει: «Προφανώς είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, έχει ζητήσει συγγνώμη για τις πράξεις που έχει κάνει και από σήμερα αντιμετωπίζει και μια καινούργια κατηγορία, που δεν ξέρουμε ποια ακριβώς είναι». Για την απόφασή του να μεταβεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και να παραδοθεί, ο νομικός του υπερασπιστής επισημαίνει: «Παρουσιάστηκε, προκειμένου να βοηθήσει στην έρευνα των Αρχών με οποιοδήποτε τρόπο».

Η πρώτη νύχτα στο κρατητήριο
«Σίγουρα θα επιχείρησε να ανασυγκροτήσει τις σκέψεις του και να ξεκουραστεί. Σίγουρα η τελευταία του επαφή ήταν με τον δικηγόρο του, ο οποίος εξέδωσε μία ανακοίνωση σχετικά με τις φήμες που τον ήθελαν να έχει διαφύγει στο εξωτερικό» μετέφερε ο δημοσιογράφος Χρήστος Στεφανής στο «Happy Day». Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι δεν έχει αναρτήσει ποτέ βίντεο, τα είχε στο παρελθόν αλλά δεν τα έχει πια στην κατοχή του.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση