GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ! Το 5G του Κυριάκου, o Μπιλ Γκέιτς, τα εμβόλια ελέγχου και η θανατηφόρα «δηλητηρίαση» των κυττάρων...

Γράφει ο «Μπολιασμένος».   Πριν λίγα 24ωρα ο πρωθυπουργός, με περίσσια χαρά και με αντίδραση μικρού παιδιού που περίμενε με ανυπομονησία το...


Γράφει ο «Μπολιασμένος».  

Πριν λίγα 24ωρα ο πρωθυπουργός, με περίσσια χαρά και με αντίδραση μικρού παιδιού που περίμενε με ανυπομονησία το χριστουγεννιάτικο δώρο του, συμμετείχε στην πρώτη βιντεοκλήση μέσω δικτύου 5G στη χώρα μας. Δείχνει για άλλη μια φορά ο «ανέμελος» Κυριάκος ότι αψηφά πως η περίοδος που διανύουμε είναι πρωτόγνωρη για ολόκληρο τον πλανήτη και «προκαλεί» με την …αθωότητα του ώστε να ανατρέξουν οι συνήθεις καχύποπτοι στις θεωρίες συνωμοσίας.

Ανοσοποιητικό και 5G

Παγκόσμια διάσταση παίρνει η θεωρία η οποία ισχυρίζεται ότι η ακτινοβολία του δικτύου 5G είναι υπεύθυνη για την αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος, με αποτέλεσμα να γίνεται ο οργανισμός αρκετά πιο ευάλωτος ώστε να μολυνθεί πολύ πιο εύκολα από τον ιό. Οι υποστηρικτές της τάσης αυτής, ισχυρίζονται ότι το νέο δίκτυο τηλεπικοινωνίων είναι η αιτία της εξάπλωσης του ιού στο βαθμό που έχει γίνει ως σήμερα. Όσοι άνθρωποι δηλαδή παράγουν απλά εξωσώματα λόγω μίας απλής δηλητηρίασης των κυττάρων τους (είτε λόγω τοξικότητας του σώματος τους, είτε λόγω προϋπαρχόντων ασθενειών τους, είτε λόγω έκθεσης τους σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο υγείας) καταγράφονται πλέον ως θετικοί με κορωνοϊό Covid-19 και με αυτό τον τρόπο ανεβαίνει ο αριθμός των καταγεγραμμένων κρουσμάτων και θανάτων ανά τον κόσμο.

Η τεχνολογία 5G και το σήμα της που μοιάζει με τα ραντάρ


Επιστημονικές έρευνες καταγράφουν ότι το 5G για να περιορίσει το πρόβλημα δικτύωσης προηγούμενων γενιών εκπέμπει σήματα σε ένα νέο φάσμα που δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας. Αυτό το φάσμα λέγεται κύματα σε millimeters και χρησιμοποιούνται σε δορυφορικές συσκευές αλλά και στα ραντάρ. Τα κύματα αυτά μεταδίδονται σε συχνότητες μεταξύ 30 έως 300 GHz, ενώ στο παρελθόν τα κινητά τηλέφωνα μεταδίδονταν σε συχνότητα κάτω από 6GHz. Ονομάζονται millimeters κύματα, γιατί το μήκος ποικίλοι από 1 έως 10mm, σε σύγκριση με τα ραδιοκύματα που εξυπηρετούν τα σημερινά smartphones, τα οποία μετρούν δεκάδες εκατοστά σε μήκος. Βέβαια σε αυτά τα κύματα υπάρχει ένα μεγάλο μειονέκτημα και αυτό είναι ότι δεν μπορούν τα περάσουν μέσα από κτίρια και υπάρχει περίπτωση να εξασθενίσει το κύμα από το νερό της βροχής.

Ένας φορητός μικροσκοπικός σταθμός εκπομπής 5G σε κάθε γειτονιά!


Για να λυθεί το πρόβλημα εξασθένισης των κυμάτων έχουν αναπτυχθεί τα smallcells. Τα smallcells είναι φορητοί μικροσκοπικοί σταθμοί που για να λειτουργήσουν απαιτούν ελάχιστη ενέργεια και μπορούν να τοποθετηθούν κάθε διακόσια πενήντα μέτρα μέσα στις πόλεις. Για να αποφευχθεί η πτώση των σημάτων τα φέροντα σήματα θα μπορούσαν να εγκατασταθούν σε χιλιάδες σημεία σε μια πόλη και θα λειτουργούν σαν ομάδα αναμετάδοσης, λήψης σημάτων από άλλους σταθμούς βάσης και αποστολή δεδομένων σε χρήστες σε οποιαδήποτε θέση. Αν και τα παραδοσιακά κυψελοειδή δίκτυα βασίζονται σε έναν αυξανόμενο αριθμό σταθμών βάσης, η επίτευξη επιδόσεων 5G θα απαιτήσει ακόμη μεγαλύτερη υποδομή. Οι κεραίες στα smallcells θα είναι μικρότερες από τις παραδοσιακές κεραίες αν μεταδίδουν millimeters κύματα, με αποτέλεσμα να είναι πιο εύκολη η εγκατάσταση αυτών σε κτίρια. Αυτή η αλλαγή της αρχιτεκτονικής του δικτύου θα πρέπει να παρέχει αποτελεσματική χρήση του φάσματος. Έχοντας περισσότερους σταθμούς σημαίνει ότι οι συχνότητες αυτές μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν από άλλο σταθμό σε διαφορετική περιοχή. Εκτός βέβαια από την μεταφορά δεδομένων με millimeters κύματα οι σταθμοί βάσης 5G θα έχουν περισσότερες κεραίες για να εκμεταλλευτούν μια τεχνολογία που λέγεται Massive-MIMO. Οι σημερινοί σταθμοί βάσης 4ης γενιάς διαθέτουν δώδεκα θύρες για κεραίες που χειρίζονται όλη την κυψελοειδή κίνηση,(οκτώ για πομπούς και τέσσερις γιαδέκτες). Οι σταθμοί όμως των δικτύων 5ης γενιάς μπορούν να υποστηρίξουν περίπου εκατό θύρες, αυτό έχει ως αποτέλεσμα ότι ένας σταθμός βάσης μπορεί να στέλνει και να λαμβάνει σήματα από πολλούς χρήστες ταυτόχρονα.

Κίνδυνοι από την ακτινοβολία «ραντάρ» ανά 250 μέτρα

Η υψηλής ισχύος ακτινοβολία των σταθμών βάσης σε συχνότητες κυμάτων σε millimeters είναι επικίνδυνη για τον ανθρώπινο οργανισμό. Επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι η έκθεση σε μικροκυματική ακτινοβολία, όπως είναι η ακτινοβολία του radar, με πυκνότητα ισχύος μεγαλύτερη από 10 mW/cm2 έχει ως συνέπεια την πρόκληση κακώσεων στα μάτια. Ακτινοβολία με πυκνότητα ισχύος μεγαλύτερη από 10 mW/cm2 υπάρχει στο χώρο της δέσμης ακτινοβολίας του radar όταν δεν περιστρέφεται η κεραία του και σε απόσταση έως 2 m απ’ αυτήν.

Το νεοταξικό κατεστημένο, το 5G και οι εταιρείες εμβολίων

Το …τερματίζουν τις τελευταίες εβδομάδες οι θεωρίες στο διαδίκτυο ότι η πανδημία του κορωνοϊού δεν είναι τίποτε άλλο από μία ακόμα κατασκευή του «νεοταξικού κατεστημένου», που έχει μπροστάρη τον Μπιλ Γκέιτς, την εμπλοκή του με τις εταιρείες των εμβολίων και την ανάπτυξη των δικτύων 5G στη χώρα μας. Αυτή την στιγμή είναι η Νο2 θεωρία συνωμοσίας για τον κορωνοϊό, η οποία υποστηρίζει ότι ο ιός συνδέεται με την τεχνολογία 5G. Ένας από τους λόγους βέβαια που κυκλοφόρησαν όλες αυτές οι φήμες έχει να κάνει αρκετά με την δημόσια ομιλία που είχε δώσει ο Γκέιτς το 2015, στην οποία ανέφερε ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την ανθρωπότητα δεν ήταν ο πυρηνικός πόλεμος, αλλά ένας μολυσματικός ιός που θα μπορούσε να απειλήσει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων. Όπως καταλαβαίνετε αυτή η ομιλία ήταν το εφαλτήριο για ορισμένους να ισχυρίζονται ότι είναι η απόδειξη ότι ο δισεκατομμυριούχος γνώριζε για τον κορωνοϊό εκ των προτέρων. Κορύφωση των σεναρίων προκαλεί η πληροφορία ότι το ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς έχει δαπανήσει δισεκατομμύρια δολάρια για τη χρηματοδότηση αρκετών φαρμακοβιομηχανιών προκειμένου να εξοικονομηθεί χρόνος για την παραγωγή εμβολίου κατά του πολυσυζητημένου ιού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *