GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολυμπιακός: Ψάχνει τον αντι- Ποντένσε - Οι τρεις επιλογές που εξετάζει

Οι επαφές του Ολυμπιακού με τη Γουλβς για την παραχώρηση του Ντάνιελ Ποντένσε συνεχίζονται και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται ...

Οι επαφές του Ολυμπιακού με τη Γουλβς για την παραχώρηση του Ντάνιελ Ποντένσε συνεχίζονται και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Γιάννης Βρέντζος προσπαθεί τις τελευταίες ώρες να ρυθμίσει όλες τις λεπτομέρειες της συμφωνίας, προκειμένου να τελειώσει το θέμα μέχρι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Σε περίπτωση παραχώρησης του Ποντένσε, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση παίκτη για τη μεσοεπιθετική γραμμή, με τον Ζοάο Καρβάλιο της Νότιγχαμ Φόρεστ να μοιάζει αυτή τη στιγμή, ως η πρώτη επιλογή των Πειραιωτών. Οι υπόλοιπες λύσεις που εξετάζονται είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Άντρια Ζίβκοβιτς της Μπενφίκα και ο Ντάβιντσον της Γκιμαράες.

Από εκεί και πέρα, ο Γιασίν Μπενζιά αναμένεται να επιστρέψει στη Λιλ και από εκεί θα παραχωρηθεί στη Ντιζόν, καθώς ο δανεισμός του στον Ολυμπιακό αναμένεται να διακοπεί.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση