GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Πόρτα" έφαγε η αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ όταν έφθασε απρόσκλητη στα Ανάκτορα - ΦΩΤΟ

Η 53χρονη Σαμάνθα Μαρκλ, ετεροθαλής αδερφή της Δούκισας του Σάσεξ έφθασε στη Μεγάλη Βρετανία για να συναντήσει τη Μέγκαν, αλλά αντ...

Η 53χρονη Σαμάνθα Μαρκλ, ετεροθαλής αδερφή της Δούκισας του Σάσεξ έφθασε στη Μεγάλη Βρετανία για να συναντήσει τη Μέγκαν, αλλά αντί της μεγάλης συνάντησης, η Σαμάνθα πέτυχε τη μεγάλη σιωπή.

Φθάνοντας στις πύλες του Κένσιγκτον απρόσκλητη ο φρουρός της απαγόρευσε την είσοδο και εκείνη αφού παρέδωσε "ραβασάκι" για την αδερφή της, έφυγε με τον σύντροφό της να σπρώχνει το καροτσάκι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η Daily Mail. η Σαμάνθα είχε στείλει επιστολή στα Ανάκτορα με την οποία προειδοποιούσε ότι θα εντείνει τις επιθέσεις στην αδερφή της αν εκείνη δεν δεχόταν να τη συναντήσει και να μιλήσουν. Η ίδια η Μέγκαν έχει χαρακτηριστεί "ψυχρή" για τη συμπεριφορά της απέναντι στον πατέρα της μετά τον γάμο.

Οι φωτό από την Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση