GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπακογιάννη: Αν απειλήσει ξανά ο Ρουβίκωνας θα πάω κι εγώ στο συλλαλητήριο

Θέση μετά τις απειλές του Ρουβίκωνα για το συλλαλητήριο της Κυριακής, κατά της χρήσης του όρου «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων, πήρ...

Θέση μετά τις απειλές του Ρουβίκωνα για το συλλαλητήριο της Κυριακής, κατά της χρήσης του όρου «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων, πήρε η Ντόρα Μπακογιάννη.
Μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ, η κ. Μπακογιάννη, μεταξύ άλλων, τόνισε πως «αν απειλήσει ξανά ο Ρουβίκωνας θα πάω κι εγώ» αναφερόμενη στο συλλαλητήριο.
Σημειώνεται πως προ ολίγων ημερών, η κ. Μπακογιάννη είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα παρευρεθεί στο συλλαλητήριο. «Ο καθένας από τους βουλευτές της ΝΔ είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Εγώ δεν θα πάω, αλλά σέβομαι αυτούς που θα πάνε και δεν θα κουνάω το δάχτυλο» τόνισε.

3 σχόλια

  1. Που να τολμήσει να κατεβεί η Ντόρα-Κούλα σε παλλαϊκό συλλαλητήριο για την Μακεδονία.

    Η κυράτσα μόνον στην λέσχη BILTERMPERK ανεβαίνει, τις ανοικτές πλατείες τις αποφεύγει, έχοντας στην μνήμη την χειροτονία από τους αγανακτισμένους του υποτακτικού της Χατζηδοντοράκη στην πλατεία Συντάγματος.

    ΥΓ : Ντορούλα πρόσεχε γιατί στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, δεν θα είναι ο φούφουτος από τα Σκόπια, αλλά ο πατριώτης Μακεδονομάχος ο ξεσκούφωτος …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντόρα άμα τυχόν κατέβεις στην πλατεία, να πάρεις μαζί σου για αλεξικέραυνο, τον πρώην βοηθό σου Κουμουτσάκο (τον πύραυλο… ) και τον υποτακτικό σου Χατζηδοντοράκη ( τον αντιπρόεδρο…) .

    Αυτοί οι δυο έχουν αρπάξει από τους αγανακτισμένους, μερικές σφαλιάρες και έχουν από ότι φαίνεται εμπειρία και αντοχή…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ντόρα απειλεί ότι θα κατέβει στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία…

    Ω ρε θα γίνει της επί χρήμασι πολιτευόμενης γυναικός το κιγκλίδωμα…
    (λαϊκά :Της πουτάνας το κάγκελο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση