GRID_STYLE

NONE
Monday 31, March ,

Pages

ΡΟΗ:

ΓΙΑ ΤΗ «ΦΙΜΩΣΗ» από το ΑΠΕ! Η Χρυσή Αυγή ζητά βοήθεια από την Κομισιόν...

Nikos Roussis   Την προσοχή σας παρακαλώ και όσοι καταλάβετε, καταλάβατε. Καλώς ή κακώς, η Χρυσή Αυγή είναι το τρίτο, σε δύναμη, πολιτι...

Nikos Roussis 
Την προσοχή σας παρακαλώ και όσοι καταλάβετε, καταλάβατε.
Καλώς ή κακώς, η Χρυσή Αυγή είναι το τρίτο, σε δύναμη, πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα και εκπροσωπείται στην ελληνική Βουλή.
Κακώς, αυτή η κυβέρνηση, δεν άκουσε, προ διετίας, την προτροπή του Επιτρόπου για τ’ ανθρώπινα δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης Νιλς Μουϊζνιεκς ότι, αν θέλει μπορεί να θέσει εκτός νόμου το κόμμα των χρυσαύγουλων.
Αρα, σύμφωνα με την επικρατούσα νομοθεσία στην Ελλάδα, η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, που σύμφωνα με το κοινοτικό δίκαιο, έχει τα ίδια δικαιώματα ισότιμης προβολής των θέσεων και απόψεων της στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, όπως έχουν και τα υπόλοιπα, της Φώφης, του Σταύρου και του Λεβέντη.
Συνεπώς, με το να αποκρύπτονται οι όποιες θέσεις της Χρυσής Αυγής από τα ΜΜΕ στην Ελλάδα και ειδικά από το καθεστωτικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΠΕ, δείχνει φόβο και μια μαλακισμένη νοοτροπία, ότι μέσω της «φίμωσης» της, θα κρυφθούν τα σκατά της ελληνικής κοινωνίας, κάτω από το χαλάκι της πολιτικής.
Το θέμα, όμως, έφθασε στην Κομισιόν (και που στο διάολο να στείλω αυτό το ρεπορτάζ και ποιος να το δημοσιεύσει)
Ετσι
Με μία γενικόλογη απάντηση της (8 Δεκεμβρίου 2017), προς τον ευρωβουλευτή της «Χρυσής Αυγής» Γιώργο Επιτήδειο, η αρμόδια κοινοτική Επίτροπος, για την Ψηφιακή Οικονομία και την Κοινωνία Mariya Gabriel, αποποιείται οποιαδήποτε ευθύνη, για παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο γεγονός ότι, όπως τεκμηριωμένα καταγγέλει ο ελληνας ευρωβουλευτής, το ΑΠΕ-ΜΠΕ, «φιμώνει» την τρίτη πολιτική δύναμη της Ελλάδος, τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή.
Όπως υπογραμμίζει στην ερώτηση του ο ελληνας ευρωβουλευτής, το ΑΠΕ-ΜΠΕ χρηματοδοτείται από τον ελληνικό λαό και δεσμεύεται από την αρχή της αντικειμενικότητας, η εφαρμογή της οποίας ελέγχεται από το Ελληνικό Δημόσιο, να αντιμετωπίζει ισότιμα όλα τα πολιτικά κόμματα. Το άρθρο 5 περί του σκοπού του αναφέρει ότι το ΑΠΕ-ΜΠΕ, συλλέγει, επεξεργάζεται, αξιολογεί και πωλεί εσωτερικές και διεθνείς ειδήσεις και άλλα, καθώς και ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό υλικό και τα διανέμει στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Παρόλα αυτά, σημειώνει, το ΑΠΕ-ΜΠΕ, με όλους τους τεχνολογικά δυνατούς τρόπους, «φιμώνει» την τρίτη πολιτική δύναμη της Ελλάδος, τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή.
Απόδειξη, καταλήγει, είναι ότι στην καθημερινή του ειδησεογραφία, δεν υπάρχει όχι μόνο σχετική είδηση σε ολόκληρη την ιστοσελίδα του πρακτορείου, αλλά ούτε ένα δελτίο τύπου, μία επίσημη ή ανεπίσημη ανακοίνωση του τρίτου σε ψήφους πολιτικού κόμματος στην Ελλάδα.
Αντιθέτως όλα τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα, ακόμη και εξωκοινοβουλευτικά ή και νεοσύστατα, φιλοξενούνται και δημοσιεύονται οι δηλώσεις, ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου τα οποία εκδίδουν.
Στην ερώτηση του αν η Κομισιόν είναι ενήμερη για τις συγκεκριμένες πρακτικές του ΑΠΕ-ΜΠΕ και αν προτίθεται, για λόγους δεοντολογίας, να ζητήσει από την ελληνική κυβέρνηση να υποχρεώσει το ΑΠΕ-ΜΠΕ να μην παραβιάζει την αρχή της ισότητας των πολιτικών κομμάτων, κάτι το οποίο έχει κάνει κατά το παρελθόν και σε άλλες χώρες, η αρμόδια Επίτροπος απαντά αρνητικά και στις δύο ερωτήσεις και αναλώνεται στην περιγραφή του τι γενικώς ισχύει στο θέμα της πολυφωνίας των Μέσων Ενημέρωσης στην ΕΕ (!).
Αίντε, κοθώνια, πέστε με και Χρυσαυγίτη τώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *