GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΜΑΝ! Το "ατού" της Τζάκρη που έκανε τους Άραβες να παραμιλούν...

Η Θεοδώρα Τζάκρη, βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκε σε Συνέδριο στο Αμάν της Ιορδανίας, ως προσκεκλημένη του ιδρύματος «May Chidiac»....


Η Θεοδώρα Τζάκρη, βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκε σε Συνέδριο στο Αμάν της Ιορδανίας, ως προσκεκλημένη του ιδρύματος «May Chidiac». Κατά τη διάρκεια της παραμονής της μίλησε στο Συνέδριο «Women on front lines», το οποίο διεξάγεται υπό την αιγίδα της βασίλισσας Ράνιας της Ιορδανίας και συμμετείχαν γυναίκες πολιτικοί από την περιοχή της Μεσογείου.

Τι κι αν στο συνέδριο οι ωραίες γυναίκες … περίσσευαν, η δική μας ξεχώρισε εκπροσωπώντας επάξια την ελληνική ομορφιά. Τα δε, καλλίγραμμα της πόδια, "πρωταγωνίστησαν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.
«Όπως γνωρίζετε, η Ελλάδα υποφέρει από την οικονομική κρίση εδώ και οκτώ χρόνια. Έχουμε χάσει το 25% του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος σε σχέση με την προηγούμενη δεκαετία και η ανεργία έφτασε στο θηριώδες 27% το 2013. Ευτυχώς, όμως, τα πράγματα αλλάζουν κι η χρονιά θα κλείσει με ποσοστό ανάπτυξης 1,6% και αναμένεται να φτάσει στο 2,5% το 2018. Τον προσεχή Αύγουστο βγαίνουμε από το Μνημόνιο», είπε στο Αμάν η Θεοδώρα Τζάκρη σε άψογο στιλ, που δεν έφερνε καθόλου σε κρίση!

2 σχόλια

  1. ΚΑΜΙΑ τσιμπουκλού δεν θα χαθεί είτε είναι δεξιά είτε πσοκατζου είτε συριζέα το μουνί σέρνει βαπόρι στο βουνό από αρχαιοτάτων χρόνων...το γαμήσι ΚΑΙ εάν είναι και ανομαλλιαρικο
    η βίζιτα είναι τεράστια αυτοι οι καραγκιοζιδες τον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σώζουν την χώρα κόβοντας το ΕΚΑΣ σε ανάπηρους άνω του 80% απο 115 ΕΥΡΩ σε 15 ευρώ Το ΜΑΙΜΟΥΝΙ Ο ΤΣΙΠΑΣ ΘΈΛΕΙ και οι βουλευτεσ τουσ θελουν ΣΦΆΞΙΜΟ ολοι ΣΤΟ γονάτο ΕΔΏ κατάφεραν να φτιάξουν πλεόνασμα και άπο το κοινωνικό μέρισμα....που το πήραν κατά 80% λαθρομετανάστες.....

    ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΟΎΜΕ να καθαρίσουμε πέντε έξι θα πρέπει αν παίζουμε στοίχημα τον ΑΡΗ να χάνει στο ημίχρονο και να κερδίζει τελικά {το έχει ΚΆΝΕΙ Ο ΑΡΗΣ τρις ΦΩΡΕΣ ΜΌΝΟ ΕΦΕΤΟΣ με αποδώσεις άνω του 15-20%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το δούλεμα...Στάθης

    Θα μπορούσε να πει κανείς ότι το δούλεμα είναι ένα εθνικό σπορ στο οποίον οι Έλληνες επιδίδονται στους καφενέδες της επικράτειας (τους) από τότε που ο Δευκαλίων πέταγε πίσω του πέτρες κι εκείνες γίνονταν άνθρωποι. Ως φαίνεται από τότε την έχουμε την πετριά μας.

    Φιλοπαίγμων λαός οι Έλληνες (και σε ορισμένες περιοχές, όπως τα Επτάνησα, ημίτρελος) έχει το αλληλοδουλεύεσθαι σε μεγάλη περιωπή. Ποτέ όμως άλλοτε έως τώρα δεν υπήρξε κυβέρνηση που να έχει αναγάγει το δούλεμα σε τέχνη ζηλευτή ακόμα και από τους θεούς.

    Για παράδειγμα ο κ. Φίλης καλεί «σε επαγρύπνηση τον ΣΥΡΙΖΑ για τους πλειστηριασμούς» (που θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ)! – 3.000 τον μήνα προβλέπονται, 36.000 τον χρόνο, των οικιών ημών εμπιπραμένων, θα καεί το πελεκούδι.

    Για την απίσχναση της ΔΕΗ (άλλος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ λέει): «Ανατρέψτε τον νόμο» (που εγώ θα ψηφίσω). Απομουρλαίνονται.

    Ευτυχώς που πλέον για τις μούντζες προβλέπεται πρόστιμο! Κι επειδή τα οικονομικά του έθνους δεν είναι ανθηρά, οι μούντζες θα εκτοξεύονται κατ’ οικονομίαν.

    Αλλιώς θα πήγαινε η μούντζα σύννεφο. Δημιουργώντας ένα υπερπλεόνασμα. Από το οποίο όλοι θα είχαμε το μέρισμά μας.

    Δούλεμα - μούντζα - εκας-μέρισμα!

    Δεν είναι κι άσχημα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση