GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένοπλος κρατάει ομήρους στο Newcastle

Το προσωπικό σε  κέντρο εύρεσης εργασίας στο Newcastle κρατείται υπό καθεστώς ομηρίας από έναν άνδρα οπλισμένο με ένα μαχα...


Το προσωπικό σε  κέντρο εύρεσης εργασίας στο Newcastle κρατείται υπό καθεστώς ομηρίας από έναν άνδρα οπλισμένο με ένα μαχαίρι.

Ο οπλισμένος άνδρας εισήλθε στις εγκαταστάσεις στην οδό Clifford Street στο Byker στις 08:00 π.μ. περίπου. Πολλά μέλη του προσωπικού πιστεύεται ότι κρατούνται εκεί, όπως ανέφερε η αστυνομία.

Οι αστυνομικοί βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις έως και αυτή την ώρα με το δράστη και οι δρόμοι γύρω από τις εγκαταστάσεις είναι κλειστοί για λόγους ασφαλείας.

Η αστυνομία της Northumbria ανέφερε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι γνωστός στην περιοχή.

«Διαπραγματευτές βρίσκονται επιτόπου», προσθέτει η αστυνομία της Northumbria  στην ανακοίνωση που εξέδωσε διευκρινίζοντας πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν τραυματίες και πως πολλοί εργαζόμενοι μπόρεσαν να διαφύγουν. Η σύλληψη των ομήρων αντιμετωπίζεται σ' αυτό το στάδιο ως «μεμονωμένο επεισόδιο», διευκρίνισε η αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση