GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχίζεται η επιχείρηση στην Πατρών-Κορίνθου - Στην Παλαιά Εθνική Οδό εκτρέπονται τα οχήματα - ΤΩΡΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Τα εκχιονιστικά μηχανήματα της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, μαζί με εκείνα της «Ολυμπίας Οδού» προσπαθούν διαρκώς προκειμένου να παραμείν...


Τα εκχιονιστικά μηχανήματα της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, μαζί με εκείνα της «Ολυμπίας Οδού» προσπαθούν διαρκώς προκειμένου να παραμείνει ανοικτή η παλαιά εθνική οδός όπου έχει διοχετευθεί η κυκλοφορία.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας ανέφερε ότι «είναι μεγάλος ο αριθμός των αυτοκινήτων που κινούνται στην παλαιά εθνική για αυτό και η ροή είναι πολύ αργή, αφού έχει μεταφερθεί όλο το κύμα των αυτοκινήτων».

Ο κ. Κατσιφάρας ανέφερε, επίσης, ότι άνοιξε ένα σχολείο στο Διακοφτό για να χρησιμοποιηθεί ως κατάλυμα από όσους οδηγούς και επιβάτες το επιθυμούν.

Σε ότι αφορά στην νέα εθνική οδό, και στο σημείο που εγκλωβίστηκαν τα αυτοκίνητα, ο Απόστολος Κατσιφάρας είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ότι αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία προς Πάτρα.

Όμως, στο τμήμα από Αίγιο προς Αθήνα, ο περιφερειάρχης είπε ότι, επειδή έχουν «διπλώσει» κάποιες νταλίκες, δεν έχει αποκατασταθεί ακόμη η στοιχειώδης λειτουργία.

 

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση