GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ! ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΩΡΑ το νόμο για τις συλλήψεις δημοσιογράφων...

Konstantinos Vergos .   Αυτή η ιστορία με εισαγγελέα να συλλαμβάνει τον εκδότη ΄διαδικτυακού χωρου', είναι εξαιρετικά επικίνδυνη. Παρ...

Konstantinos Vergos
 Αυτή η ιστορία με εισαγγελέα να συλλαμβάνει τον εκδότη ΄διαδικτυακού χωρου', είναι εξαιρετικά επικίνδυνη. Παρότι είναι νόμιμη, ειναι απαράδεκτη. 
Σήμερα συλλαμβάνεται ενας του ενος πολιτικού χωρου, με την αλφα πρόφαση (οσο αιτιολογημένη) αυριο, καποιος απο αλλο πολιτικό χωρο με καποια αλλη πρόφαση. ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ είναι το κόστος που πάντα θα πληρώνουμε για να έχουμε ελευθεροτυπία. Τα δικαστηρια θα κρινουν το αν εγινε δυσφημιση. Τα φυσικα πρόσωπα ομως δεν μπορει να συλλαμβάνονται, ο νόμος εδω πρέπει να αλλάξει με Νομο που να καταθεσει αμεσα η Αξιωματικη Αντιπολιτευση και να ψηφισει η Κυβερνηση. 
Η Ελευθεροτυπία ειναι το ΔΙΑΜΑΝΤΙ, ο τελευταίος ΒΡΑΧΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ απέναντι στην ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ. Να την υπερασπίσουμε, αλλάζοντας τον νόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση