GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ για τα κανάλια! ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ για δάκρυα, Στέλλα...

Nico Mastorakis        ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ, ΣΤΕΛΛΑ...  Μελετω με ενδιαφερον τις αντιδρασεις "νικητων" και αδικημενων ...

  
 ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ, ΣΤΕΛΛΑ...
 Μελετω με ενδιαφερον τις αντιδρασεις "νικητων" και αδικημενων στην ηλιθια σαπ[ι]ουνοπερα του στρεβλου Συριζαϊσμου. Απο την ψυχρη και ξερη ανακοινωση του Star, στα σποτς του Mega και τελος στα δακρυβρεχτα μακρυναρια του Alpha με κεντρικο ηρωα τον Βερυκιο. Παντου επικρατει υποκρισια. Οι "νικητες" δεν πανηγυριζουν (φανερα) αλλα "σκεφτονται με αγωνια τους συναδελφους που θα χασουν τις δουλειες τους" (ενω στις συσκεψεις μετρανε τα ποσοστα της πιτας που θα παρουν οταν κλεισουν οι αλλοι.) Δεν λενε επισης φωναχτα, οτι ειναι ετοιμοι, αν τα ανευ αδειας καναλια συνεχιζουν να εκπεμπουν, να προσφυγουν στη δικαιοσυνη οι "νικητες" για να τα κλεισουν.
Αλλοι παπαρες εδω κι εκει, μιλανε για "συνδρομητικα" και "ιντερνετικα" καναλια με πληρη γνωση οτι λενε παπαριες.
Στο μαγαζι του Αλαφουζου, ενω μας επρηξαν τα ούμπαλα με την "πρωτη αδεια" που πηραν, αρχισαν ηδη να μαλακωνουν (τί ρημα κι αυτο) τη ρητορικη τους κατα της κυβερνησης. Πληρωμενες γραφιδες της "Αυγης" εμφανιστηκαν ηδη στα πανελ. Σε λιγο Σκαϊ και Συριζα θα ειναι φιλαρακια.
Οι αδικημενοι καναλαρχες σφαδαζουν για τους εργαζομενους και κοπτονται οτι δεν εχουν ουτε ενα ευρω δανειο (καλο κολπο, ολα τα δανεια τα εχει ο ιδιοκτητης που μαλιστα διωκεται για τετοια παρανομα δανεια.)
Κανενας καναλαρχης δεν βγηκε να πει πως αν τελικα του κλεισουν το καναλι, θα βαλει μεσα την αγορα καποια 500 εκ., οσα αντιστοιχουν σε απληρωτες παραγωγες, απληρωτους ΦΠΑ, φορους, εισφορες και λογαριασμους προμηθευτων, χωρια που (α λα Mega) θα μεινουν απληρωτοι και οι απολυμενοι 500 του καναλιου, επειδη "το καναλι δεν εκλεισε απο λαθος του επιχειρηματια, αλλα με ανωτερη βια." Kανενας καναλαρχης δεν μιλησε για τις δραματικες περικοπες στο μισθολογιο των εργαζομενων που τωρα, ξαφνικα, εγιναν "οικογενεια" του.
Και το χειροτερο απ' ολα, καλλιεργειται ηδη ενα κλιμα συναισθηματικου εκβιασμου του θεατη, με το countdown των "88 ημερων πριν το μαυρο." Ενω ολοι οι δραματουργοι των blogs και των ραδιοφωνων, ξερουν καλα πως θα μεσολαβησουν πολλες και μακρυες δικαστικες διαμαχες μεχρι να νομιμοποιειται η Τσιπριακη δικτατορια να διαταξει "μαυρο."
Χειροτερος ο λαϊκισμος της κυβερνησης που τα 246 εκατομμυρια, ακομη δεν τα ειδε, βοηθεια στους αδυναμους τα βαφτισε. Αν και ειναι γνωστο πως τα 246 υπαγονται στις εγκρισεις των δανειστων και θα εισπραχθουν τα επομενα δυο χρονια. Οποτε η βοηθεια του Ψευταλεξη στους πενομενους, αν θα ερθει ποτε, θα ειναι μια... τυροπιτα.
Aν καταληξει το μελοδραμα σε τεσσερα καναλια, τα δυο απ' αυτα, τα ακομη υποθετικα, ακομη και με το καλυτερο σεναριο, θα ειναι βαρυτατα ζημιογονα για τρια τουλαχιστον χρονια -- αν ποτε δουν break even. Μπουρδες η "βιωσιμοτητα" και το "πιτα δια τεσσερα" της παιδικης αριθμητικης του Δυσλεξη. Η πιτα μοιραζεται αναλογα με τη θεαματικοτητα. Δηλαδη, καπου 60% ΑΝΤ1, 30% Σκαϊ και ενα μικρο ποσοστο για Μαρινακη και το Αυγη TV. Αυτοι, ας δουν ποσα χρονια πηρε το Σκαϊ για να ξεφυγει απο τα μονοψηφια. Θα αρχισουν λοιπον εκβιασμοι για διαφημιση, πισωπλατες μαχαιριες και φτου, ξανά- μανά η ιδια ιστορια δανειων, απληρωτων φορων, εμπλοκης και διαπλοκης.
Ο Παππας επιχειρησε να κανει μια τρυπα στο νερο, για ευτελεις κομματικους λογους και για τον σφιγκτηρα του αρχηγου του.
Αγνοει τις αρχες της φυσικης: το νερο κλεινει παντα την τρυπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση