GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το δράμα του Μπουράκ Οζτσιβίτ: Γιατί ο Καρασεβντά δεν πάει γήπεδο

Οι γυναίκες πρόσεξαν τον Μπουράκ Οζτσιβίτ πριν δύο χρόνια, όταν έπαιζε τον τίμιο πλην άτυχο – αλλά πολύ γοητευτικό - Μπάλι Μπέη στη σει...


Οι γυναίκες πρόσεξαν τον Μπουράκ Οζτσιβίτ πριν δύο χρόνια, όταν έπαιζε τον τίμιο πλην άτυχο – αλλά πολύ γοητευτικό - Μπάλι Μπέη στη σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής».
Ο μελαχρινός γόης της τουρκικής τηλεόρασης – με θαυμάστριες όμως παντού – ήταν θέμα χρόνου να γίνει πρωταγωνιστής.
Τώρα, ο Κεμάλ του «Kara Sevda» είναι τόσο διάσημος και έχει τόσο φανατικές θαυμάστριες που δεν μπορεί να πάει ούτε στο γήπεδο, αν και λατρεύει το ποδόσφαιρο!
Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Τηλεκοντρόλ, ο Μπουράκ δήλωσε: « Λατρεύω τη Φενερμπαχτσέ, αλλά τελευταία δεν πηγαίνω στο γήπεδο, ούτε βλέπω τα ματς στην τηλεόραση. Παλιά όμως δεν έχανα κανένα αγώνα. Μου αρέσει ακόμα να παίζω ποδόσφαιρο, αλλά να πάω στο γήπεδο ή να το δω στην τηλεόραση είναι πολύ δύσκολο. Και δεν είναι ότι δουλεύω πολλές ώρες. Φέτος πήγαμε σε ένα αγώνα με τη Φαχριγέ και όλοι γύρω μας, με ένα κινητό στο χέρι, μας έβγαζαν φωτογραφίες. Δεν ευχαριστηθήκαμε τον αγώνα. Από τότε δεν ξαναπάτησα στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση