GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραχωρούμε τα γραφεία, παραχωρήστε τα μολύβια σας...

Της Νίκης Ζορμπά Δυσαρεστήθηκε η πρόεδρος της Βουλής από τον τρόπο εργασίας των κοινοβουλευτικών συντακτών καθότι δεν κάλυψαν, είπε ως όφ...

Της Νίκης Ζορμπά

Δυσαρεστήθηκε η πρόεδρος της Βουλής από τον τρόπο εργασίας των κοινοβουλευτικών συντακτών καθότι δεν κάλυψαν, είπε ως όφειλαν, την συνεδρίαση της "Επιτροπής Αλήθειας για το ελληνικό δημόσιο χρέος". Ως φαίνεται ακόμη και όσοι την κάλυψαν, δεν τα έγραψαν όλοι καλά . Ή δεν τα είπαν. Ή μπορεί και τα δύο. Αποφάσισε η κ. Κωνσταντοπούλου να διαπρέψει και σε καριέρα αρχισυντάκτριας; Αλίμονο, προφανώς και όχι. Αφού είναι ήδη ιδιοκτήτρια του «μέσου». Ή κάπως έτσι το σκέφτεται, όπως προέκυψε από όσα έψαλλε στους διαπιστευμένους συντάκτες του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ τους οποίους κάλεσε χθες σε συνέντευξη Τύπου.

Η πρόεδρος της Βουλής λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, επιχείρησε να συνδέσει τον ανεπαρκή -κατά την ίδια- τρόπο που κάλυψαν οι δημοσιογράφοι τις εργασίες της Επιτροπής με τα προνόμια (όπως τα χαρακτήρισε) που απολαμβάνουν οι συντάκτες.

Μίλησε για τις θέσεις πάρκινγκ που τους παραχωρούνται στο γκαράζ της Βουλής, για τα γραφεία που τους παρέχονται σε ειδική αίθουσα του κοινοβουλίου, για την δυνατότητα που τους δίνεται να αφήνουν τα παιδιά τους στον παιδικό σταθμό της Βουλής. Μέχρι και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που δίδονταν στους διαπιστευμένους συντάκτες παλαιότερα, θυμήθηκε. Για να πει τι; Παραχωρούμε τα γραφεία , παραχωρήστε τα μυαλά σας.

Κι έπειτα, από πού τα φέρνει αυτά που… παραχωρεί; Από την Κουμουνδούρου; και …με ποιο ακριβώς κριτήριο θα τα κόψει;

Απάντησε εμμέσως και σε αυτό: «Όποιος θέλει να συστρατευτεί σε αυτόν το σκοπό είναι ευπρόσδεκτος», είπε αναφερόμενη στην εν λόγω Επιτροπή. Αλλά ... «Όποιος θέλει να ρίχνει λάσπη, να παραπληροφορεί, θα μας βρει, θα με βρει, απέναντι».

Δηλαδή, για να συνεννοούμαστε, κατά την πρόεδρο της Βουλής, η διάζευξη είναι σαφής και ξάστερη. Ή συμφωνείτε (και αποθεώνετε) ή διαφωνείτε (άρα αυτομάτως υπάγεστε στην κατηγορία Β’ και είστε υπόπτων σκοπών και σχεδίων).

Κατά πάσα βεβαιότητα , πολλοί συνάδελφοί από το ίδιο το κόμμα της, δάγκωσαν τα χείλη τους από ντροπή για όσα ακούστηκαν (και) χθες. Κατά πάσα πιθανότητα, κανένας δε θα βρεθεί να πάρει αποστάσεις δημόσια.

Παραχωρούμε τα γραφεία, παραχωρήστε τα μυαλά σας. Και όπως θα βγαίνετε, ησύχως και τα μολύβια σας. Στο κυτίο… Αριστερά.
Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση