GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καβάλα: Αρπαξαν ακόμη και τη βέρα ηλικιωμένης!

Αντιμέτωπη με τρεις ληστές, από τους οποίους μια ήταν γυναίκα, βρέθηκε μια ηλικιωμένη γυναίκα μέσα στο σπίτι της στην πόλη της Καβάλ...


Αντιμέτωπη με τρεις ληστές, από τους οποίους μια ήταν γυναίκα, βρέθηκε μια ηλικιωμένη γυναίκα μέσα στο σπίτι της στην πόλη της Καβάλας ανήμερα των Θεοφανείων. Μάλιστα, οι εισβολείς ήταν ιδιαίτερα βίαιοι και η αρχηγός τους δεν δίστασε να τραβήξει απότομα από το δάχτυλό της τη βέρα της!
Ήταν 9.00 το πρωί, όταν οι δύο άνδρες και η γυναίκα που έδειχνε επικεφαλής τους τρύπωσαν στο σπίτι της 88χρονης που είχε αφήσει την πόρτα της ξεκλείδωτη. Την παραβίασαν εύκολα και όρμησαν μέσα αιφνιδιάζοντας την ανυποψίαστη γριούλα, την οποία έσπρωξαν και ακινητοποίησαν κλείνοντάς της το στόμα ώστε να μην καλέσει σε βοήθεια!
Οι εισβολείς έψαξαν εξονυχιστικά το σπίτι, αλλά δεν βρήκαν παραπάνω από 50 ευρώ τα οποία πήραν. Πριν φύγουν, όμως, άρπαξαν τον σταυρό που έφερε στον λαιμό της η τρομοκρατημένη γυναίκα, ενώ η λησταρχίνα λίγο έλειψε να της σπάσει το δάχτυλο τραβώντας την βέρα που φορούσε! Αμέσως μετά, οι κακοποιοί, που σύμφωνα με την 88χρονη ήταν τσιγγάνοι, έφυγαν τρέχοντας και αναζητούνται από την Αστυνομία.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση