GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηγουμενίτσα: Έκρυβε τα λαθραία τσιγάρα στο ντεπόζιτο του Ι.Χ.

Αντί για βενζίνη έκαιγε… τσιγάρα και μάλιστα λαθραία το Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός 48χρονου αλλοδαπού που πέρασε την πύλη του λιμένα εξωτε...


Αντί για βενζίνη έκαιγε… τσιγάρα και μάλιστα λαθραία το Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός 48χρονου αλλοδαπού που πέρασε την πύλη του λιμένα εξωτερικού στην Ηγουμενίτσα με σκοπό να επιβιβαστεί στο πλοίο της γραμμής με προορισμό την Ιταλία! Όμως, ο εκπαιδευμένος σκύλος- ανιχνευτής εντόπισε το παράνομο φορτίο.
Οι άνδρες του Λιμενικού που είδαν το τετράποδο να αντιδρά θετικά όταν μύρισε το ρεζερβουάρ του οχήματος, το έκαναν… «βίδες» και ανακάλυψαν το αυτοσχέδιο διπλό ντεπόζιτο το μισό από το οποίο περιείχε κανονικά καύσιμα και το υπόλοιπο λαθραία πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών για τα οποία ο αλλοδαπός δεν διέθετε νόμιμα παραστατικά κατοχής και διακίνησης.
Συνολικά, κατασχέθηκαν 623 πακέτα λαθραίων τσιγάρων τα οποία εστάλησαν στο Τελωνείο Ηγουμενίτσας για τον υπολογισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων, καθώς και το αυτοκίνητο του μεταφορέα που παραπέμφθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και λαθρεμπορία.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση