GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παλιόκαιρος τη μέρα που τον γνώρισε...

Τις τύχες του ΠΑΣ Γιάννινα ανέλαβε επισήμως ο Σάκης Τσιώλης, την Τρίτη (5/11), και μετά την πρώτη προπόνηση που έκανε στον «Αγιαξ» της Ηπ...

Τις τύχες του ΠΑΣ Γιάννινα ανέλαβε επισήμως ο Σάκης Τσιώλης, την Τρίτη (5/11), και μετά την πρώτη προπόνηση που έκανε στον «Αγιαξ» της Ηπείρου, υπό βροχή, δήλωσε προνομιούχος για το πόστο που κατέχει πια: «Βρίσκομαι σε μία μεγάλη οικογένεια με παράδοση, με πρόεδρο που έχει μεγάλες φιλοδοξίες για το σύλλογο, και με ποδοσφαιριστές που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις που θέτει ένας προπονητής».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 54χρονου τεχνικού:
"Υπήρχαν τρεις πολύ σοβαροί λόγοι για να είμαι σήμερα στον ΠΑΣ. Πρώτα από όλα έχει να κάνει με την ιστορία, τη φανέλα, τον κόσμο, τους φιλάθλους, που έχω βιώσει από την δεκαετία του '80, σαν ποδοσφαιριστής ακόμη στη Λάρισα, και αισθάνθηκα πόσο μεγάλος είναι ο ανταγωνισμός με τον ΠΑΣ για το ποια από τις δύο ομάδες αυτές θα έβγαινε καλύτερη επαρχιακή ομάδα.

Ο δεύτερος λόγος είναι η μακροχρόνια φιλία και εκτίμηση που έχω για τον πρόεδρο, κ.Χριστοβασίλη. Κάθε φορά που μιλάμε, μιλάει πάντα για τον ΠΑΣ για τις μεγάλες φιλοδοξίες που έχει για την ομάδα, τις μεγάλες του αγωνίες. Και τώρα μου δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του.
Ένας τρίτος λόγος είχε να κάνει με το ρόστερ. Με τους πραγματικούς πρωταγωνιστές που είναι οι ποδοσφαιριστές. Η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα μέσα από τα τελευταία αυτά χρόνια, ήταν ο κύριος αντίπαλος στην προηγούμενη ομάδα που ήμουνα όσον αφορά για το ποιος θα πάρει καλύτερη θέση στη βαθμολογία. Και μέσα από αυτό, όπως είπα και στα παιδιά σήμερα, μέσα από την ανάλυση και το σκάουτινγκ που είχαμε κάνει για τον ΠΑΣ, πραγματικά οι λεπτομέρειες αλλά και γενικότερα οι δυνατότητες που έχει αυτή η ομάδα και αυτοί οι ποδοσφαιριστές, μπορούν και πληρούν όλες τις προϋποθέσεις που θέλει ένας επαγγελματίας προπονητής.

Η απόφαση λοιπόν δεν ήταν δύσκολη για εμένα. Απλώς ήρθε η πάροδος του χρόνου. Νομίζω ότι ο ΠΑΣ είναι μια ομάδα με όλες τις προϋποθέσεις. Για να μπορέσεις να είσαι προπονητής στον ΠΑΣ, πρέπει να είσαι και προνομιούχος. Εγώ νιώθω ότι είμαι προνομιούχος, και είμαι σήμερα σε αυτή τη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΣ. Σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα εμείς έχουμε τη δυνατότητα να μπούμε στα πλέϊ οφ και να διεκδικήσουμε με αξιώσεις την έξοδο στην Ευρώπη. Ο κάθε άνθρωπος και ο κάθε επαγγελματίας βάζει σαν στόχο να κερδίζει κάτι παραπάνω από την περσινή περίοδο. Άρα και εμείς έχουμε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις να πετύχουμε κάτι περισσότερο από ότι πέτυχε η ομάδα στην περσινή περίοδο".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση