GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΚΑΨΗ ΣΤΗ Ν.∆.

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στους κόλπους της Νέας ∆ηµοκρατίας για τις επιλογές του Παντελή Καψή σχετικά µε το οργανόγραµµα της ∆ηµόσιας ...

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στους κόλπους της Νέας ∆ηµοκρατίας για τις επιλογές του Παντελή Καψή σχετικά µε το οργανόγραµµα της ∆ηµόσιας Τηλεόρασης. Πέτρα του σκανδάλου αποτελεί η πρόθεση του αρµόδιου υφυπουργού και της οµάδας του για ολική επαναφορά του (προσκείµενου στη ∆ΗΜ.ΑΡ.) Γιώργου Μπράµου ως επικεφαλής της υπό σύσταση υπερδιεύθυνσης προγράµµατος, ενηµέρωσης και ραδιοφώνου. Στο µεταξύ, στη γενική γραµµατεία έχει εγκατασταθεί ήδη η «πράσινη» Βαγγελιώ Τσιλίκουνα, στέλεχος επίσης της ΕΡΤ επί προεδρίας Χρήστου Παναγόπουλου, η οποία είχε προκαλέσει µεγάλες τριβές στο Ραδιοµέγαρο ως υπεύθυνη προγράµµατος. 

ΌΠως αναφέρει το SECRET της εφημερίδας Παραπολιτικά, έως και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ενηµερωµένος για το σχέδιο εκκένωσης του κτιρίου της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, για να µην έχουν να λένε στην Κουµουνδούρου ότι δεν ήξεραν (που θα το λένε)! Φυσικά, η ενηµέρωση δεν είχε επίσηµο χαρακτήρα. Η κυβερνητική πλευρά όµως, που έχει και την πρωτοβουλία των κινήσεων, φρόντισε το σχέδιο που θα ακολουθήσει να περιέλθει εις γνώσιν συγκεκριµένων στελεχών της αξιωµατικής αντιπολίτευσης! Για αυτό –αν δεν µας προλάβουν οι εξελίξεις– µην περιµένετε εντυπωσιακές εικόνες από την εισβολή! Για ευνόητους λόγους η κυβερνητική πλειοψηφία δεν επιθυµεί τσαµπουκάδες και χρήση βίας! 

Αλλωστε, το σχέδιο εκκένωσης δεν προβλέπει καν εισβολή στο κτίριο µε την κυριολεκτική έννοια του όρου! Αντίθετα, κάποιος εισαγγελέας θα µεταβεί στην ΕΡΤ και θα επιδώσει προσωπικά το σχετικό αίτηµα εκκένωσης, ορίζοντας συγκεκριµένη προθεσµία (περίπου δύο ηµερών). Στην περίπτωση που αυτή εκπνεύσει και δεν εκκενωθεί το κτίριο, το επόµενο βήµα -σύµφωνα µε το σχέδιο- είναι η περικύκλωση των εγκαταστάσεων από κλούβες των ΜΑΤ, µε εντολή την απαγόρευση εισόδου σε όλους. Στόχος, να µπλοκάρουν την πρόσβαση των καλεσµένων στις εκποµπές, των καλλιτεχνών στα events και του κοινού. Επιπλέον, όσοι από τους καταληψίες βγαίνουν από το κτίριο δεν θα έχουν δυνατότητα επιστροφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση