GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΤ: Η Ελλάδα έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου

Σημαντικά βήματα προς την δημοσιονομική προσαρμογή έχει κάνει η Ελλάδα, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ΕΚΤ μετά την συνάντησή του Μάριο Ν...


Σημαντικά βήματα προς την δημοσιονομική προσαρμογή έχει κάνει η Ελλάδα, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ΕΚΤ μετά την συνάντησή του Μάριο Ντράγκι με τον Αντώνη Σαμαρά.
Ο πρωθυπουργός, διαβεβαίωσε την ΕΚΤ για την δέσμευση της Ελλάδας να επαναφέρει σε σωστή τροχιά το πρόγραμμα προσαρμογής καθώς και για την συνέχιση των μεταρρυθμίσεων για την ανάκτηση της ανταγωνιστικότητας και την εξυγίανση των δημοσιονομικών.

3 σχόλια

  1. ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΠΑΕΙ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ, ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΥΨΗ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κακως τον Βριζουν 12.55 αφου οπως του λενε και ξενοι η Ελλαδα εκανε σημαντικα βηματα και επομενως προοδο και ολα αυτα πριν ακομη κλεισει 3ημηνο στην εξουσια χωρις να παρει κανενα μετρο χωρις να φερει κανενα νομο στην Βουλη. Αφου λοιπον εχει αυτα τα κατορθωματα στον 3ημηνο προθυπουργικο του βιο γιατι να μην τον ξαναψηφισουμε??? Αυτα και οποιος καταλαβε καταλαβε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση